Haylie Duff (36) verscheen al diverse keren als Amy Sanders in Lizzie McGuire, de serie waarin haar jongere zusje Hilary Duff (33) de rol van Lizzy McGuire op zich nam. De twee waren vaker samen te zien op het witte doek, zoals Material Girls waar de zusjes de hoofdrollen wisten te bemachtigen. Deze film dateert alweer uit 2006. De grote vraag luidt dan ook: wat doet Haylie Duff in anno 2021. Hieronder vind je meer!

@materialgirls
@materialgirls

Hilary Duff

Je kan Hilary Duff kennen van de populaire tiener-film Lizzie McGuire, maar ook van de tienerhits A Cindrella Story, Raise Your Voce en Gossip Girl. Daarnaast heeft ze ook nog eens een onwijs goede stem, waarmee ze een aantal hits heeft gescoord. Haylie, haar oudere zus, is ietsje minder bekend, maar ook zij heeft na Material Girls flink aan haar cv gewerkt.

What about Haylie Duff?

In plaats van grote producties op het witte doek, vond Haylie haar geluk elders. Zo was ze vooral te vinden op Broadway en in de studio om muziek te maken. Haylie speelde in de wereldberoemde musical Hairspray en schreef hits als Sweet Sixteen en Inner Strength.

Haylie Duff ano 2021

het leven in de schijnwerpers is iets wat Haylie enigszins achter haar heeft gelaten. Zo maakt ze al een tijdje kookvideo’s op YouTube en focust zich compleet op haar kinderen: Ryan en Lulu. Toch laat de knappe blondine weten tijdens een interview met Distractify dat ze een comeback als actrice niet uitsluit. “Ik had tijd nodig voor mijn familie en ben blij dat ik dat heb gedaan. Maar nu is het weer tijd om aan het werk te gaan.” Aldus Haylie.


Lees ook: Zo ziet actrice Bella Thorne (23) er vandaag de dag uit