We hebben al tig abonnementen afgesloten op onze favoriete streamingdiensten, maar binnenkort kan je er eentje bij rekenen! Streamingdienst HBO Max komt naar Nederland. Al het lange wachten wordt beloond. Goed nieuws, dat belooft namelijk een hoop extra goede films en series.

HBO Max

Wanneer komt HBO Max naar Nederland?

Het is eindelijk zo ver; HBO Max komt naar Nederland! Vanaf 8 maart kan je de films en series waar je maar wilt streamen. Wij kunnen niet wachten om een abonnement af te sluiten, en te ontdekken welke films er te vinden zijn. Hier alvast een tipje van de sluier.

Friends en Modern Family

Een tijdje terug kwam het verdrietige nieuws dat onder andere Friends en Modern Family van Netflix waren verwijderd. En dat was even balen, we keken de series namelijk non-stop. Maar het was niet voor niets dat deze series verwijderd werden: HBO Max kocht namelijk de rechten.

8 maart

Goed nieuws dus; vanaf 8 maart kunnen we deze series weer bekijken op HBO Max. Maar dat is nog niet alles. Ook de reboot van Sex and the City, And Just Like That, Friends, Gossip Girl én Euphoria komen online.

Daarnaast verschijnen ook nog de populaire films en series Game of Thrones, Dune en The Suicide Squad.

Na al deze goede films en titels gezien te hebben móéten wij wel een abonnement afsluiten. En het liefst zo snel mogelijk.

Algemene informatie

Veel is er verder nog niet bekend. Het is niet duidelijk wanneer welke series beschikbaar zijn. Daarvoor moeten we helaas nog even geduld hebben. Ook de kosten zijn nog niet bekend. In Denemarken ligt de prijs voor een abonnement op €9,30 per maand. Wij verwachten dan ook dat de prijs in Nederland ongeveer zoveel zou zijn.

Ga jij een abonnement aanschaffen?

Lees ook: Deze films en series verschijnen in Februari op Netflix