We genieten inmiddels al zo’n acht seizoenen van het geliefde programma Heel Holland bakt. Het succesvolle format is in al die tijd geen spat veranderd. Geen wonder, want het werkt nou eenmaal. De heerlijke baksels, de fijne gezellige jury en onze favoriet André van Duin die alles zonder moeite aan elkaar brabbelt. Toch lijkt er nu een kleine verandering plaats te vinden in het nieuwe seizoen. Heel Holland bakt krijgt een nieuwe geheime locatie.

Opnames van het nieuwe seizoen zijn gestart

De opnames voor het negende seizoen van Heel Holland bakt zijn in volle gang en wij kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen in gaat. Week in week uit genieten van de heerlijke baksels, de simpele mensen en de rustgevende vibes. Die heerlijke tent bevindt zich namelijk altijd op een prachtig landgoed waar geen kip komt. Althans dat zou je denken.

Opnames verstoord

Niets blijkt minder waar. Jurylid Janny van der Heijden vertelde namelijk iets waar wij behoorlijk van schrokken. Ze kunnen de opnames van het programma niet langer doen op die heerlijke locatie. Je kunt het waarschijnlijk al raden, maar er zijn mensen die er als paparazzi op de loer liggen met hun camera om vroegtijdige spoilers te ontdekken.

Zo maken ze altijd groepsfoto’s voor de afleveringen. Deze moeten natuurlijk uiterst geheim blijven, zodat er niet eerder bekend wordt wie er tussendoor uitvliegt. Toch zijn mensen hier uiterst nieuwsgierig naar dus zaten ze te vaak met camera’s tussen de bosjes. Niet langer konden de opnames op deze plek doorgaan.

Heel Holland bakt krijgt een nieuwe geheime locatie

Nu hebben ze gekozen voor een nieuwe geheime locatie. Niemand, behalve de crew en deelnemers natuurlijk, weet waar deze locatie zich bevindt. Verder hoeven we ons absoluut geen zorgen te maken. De rest van het format blijft helemaal hetzelfde dus we kunnen nog steeds genieten van de hilarische uitspraken van André van Duin én de heerlijke commentaren van Janny van der Velden en Robert van Beckhoven.

Lees ook: Say what? Expeditie Robinson werd niet opgenomen op onbekende eilanden