Kerst en Peaky Blinders, combineer dit en je krijgt een awesome kerst-trui die je écht moet hebben. Nu we met smart wachten op het nieuwe seizoen zijn we nog lang en breed aan het nagenieten van seizoen 4 en dit kunnen we nu doen in een mega hippe hoodie.

peaky blinders- kersttrui

Kersttrui

Het beste stukje merchandise wat je maar kunt vinden is nu beschikbaar op het internet. De webshop Teezily heeft een tijdelijke actie (die over een paar dagen al verloopt, dus wees snel) genaamd de Peaky Blinders ‘foute kersttrui’ voor je in de aanbieding. We gaan er niet langer over door babbelen, want het komt er gewoon op neer dat je deze nu moet gaan aanschaffen!

Voor een beschaafde 30 euro kan deze trui binnenkort bij jou in de kast hangen. Wie wil nou niet de koude winterdagen vertoeven in deze prachtige trui? Wij weten het wel! Oh, als je er zelf niet warm van wordt, misschien een leuk cadeautje voor die echte die-hard Peaky fan?

 

kersttrui-peaky-blinders

Voor degene die denken: Peaky Blinders wat? (wat we ons haast niet kunnen voorstellen) Na het zien van deze trailer begrijpen jullie het wel!

Lees ook: Peaky Blinders krijgt nog twee seizoenen!