Niemand is zo gek van de kleur roze als de Britse Gemma Markland die met een budget van 50.000 pond het hele interieur van haar huis roze heeft gemaakt. Samen met haar vriend Kyle en dochter Grace woont ze in haar eigen roze paradijsje in Manchester. En wat is het een plaatje!

Pink, pink, pink!

Van de voordeur tot de wc-bril: alles is bedolven onder een lichte kleur roze. Met haar Instagramaccount inspireert ze meer dan 230 duizend volgers met foto’s van haar roze interieur. Naast de 50.000 pond die ze heeft uitgegeven aan meubels, verf en decoratie, probeert ze zoveel mogelijk zelf te maken. ”Kyle lacht me uit omdat ik met gemak 1000 pond uitgeef aan de perfecte roze tafel, maar ik niemand wil inhuren om ons huis te behangen,” geeft Gemma toe. Kom maar door met die roze DIY’s!

Toen Gemma en Kyle het huis kochten, had Gemma maar één kleur in gedachte: blush pink. Hoewel Kyle in eerste instantie niet met een volledig roze huis instemde, begon hij toch van gedachte te veranderen. Het duurde maanden voordat Gemma de juiste meubels en accessoires gevonden had. De basis van haar zoektocht werd de kleur, maar als ze verliefd werd op een meubel in een andere kleur, verfde ze het gewoon. Gemma’s favoriete plek in haar huis is haar dressing room. We snappen wel waarom!

Hoewel het huis er al tiptop uitziet, blijft Gemma aan de gang. Zo wil ze nog de eetkamer renoveren en is ze op zoek naar de perfecte oven. We kunnen niet wachten op meer foto’s van dit prachtige huis!

Ben jij op zoek naar de mooiste roze items voor in je interieur? Klik dan hier voor inspiratie!