Er gaat niets boven een heerlijke cappuccino, samen met een lekker zoet gebakje. Wij houden ervan en ons gebakje naar keuze is toch echt een lekkere tompouce. Deze twee gecombineerd maken de perfecte snack en HEMA heeft hier iets geniaals op bedacht. Zij verkopen vanaf nu namelijk tompoucen met cappuccinosmaak!

Cappuccino’s voor iedereen

Een van onze all time favorite drankjes is toch echt een lekker warme cappuccino. Tegenwoordig kan je het drankje op allerlei verschillende manieren krijgen. Een ‘gewone’, een plantaardige – zoals de heerlijke havercappu’s – of met een smaakje: voor iedereen is er wel iets. Daarnaast is een cappuccino het perfecte drankje om lekker bij te snacken. Wij neigen toch echt altijd naar een zoet gebakje, zoals een stukje appeltaart of een tompouce. Goed nieuws: HEMA heeft namelijk tompoucen met cappuccinosmaak op de markt gebracht – en wij zijn obsessed.

@cravingsinamsterdam Tompouce lover? New Cappuccino Tompouce from the Hema. #tompouce #hema #echthema #amsterdambycravings #amsterdammer #amsterdamlocal #amsterdamtips #amsterdamfood #amsterdamguide ♬ point the star – Jasper & Martin Arteta & 11:11 Music Group

Tompoucen met cappuccinosmaak

HEMA did it again: ze hebben twee van onze favoriete dingen ooit gecombineerd en er een heerlijke snack van gemaakt. Ze hebben tompoucen en cappuccino’s gemixt en hier een creatieve, maar overheerlijke lekkernij uit gecreëerd. Sinds kort verkoopt het bedrijf namelijk tompoucen met cappuccinosmaak en wij kunnen er nu al geen genoeg van krijgen! De tompoucen kosten slechts €1,60 per stuk, je moet ze echter wel per vier kopen. Maar dat vinden wij geen enkel probleem, die vier tompoucen komen wel op namelijk ;)! Deze heerlijke lekkernij gaat nu al helemaal viral op het internet en wij snappen wel waarom. Het is een mega lekkere snack en iets wat je binnenkort écht moet proberen. Perfect voor deze koude, natte winterdagen.

Lees ook: Zoetekauwen opgelet: HEMA verkoopt nu tompouceshampoo