Het is eindelijk herfst wat betekent dat de truien weer uit de kast gehaald mogen worden! En hoewel we de zomer al een beetje missen, kijken we hier enorm naar uit! Herfstmode is nu eenmaal veel leuker dan zomermode. Denk aan laagjes, laagjes en nog eens laagjes! Deze vijf herfst en winter trends laten ons uitkijken naar het najaar.

#1 De puffer

Wát zijn wij blij dat de puffer in dit rijtje thuishoort. Hij is namelijk niet alleen stylish maar ook nog eens enorm warm. Perfect voor alle koukleumen onder ons. Je kunt met de puffer alle kanten op! Ga voor een felle kleur of juist zwart, lang of kort: het kan allemaal!

olaf puffer
arket puffer

#2 Knitwear

Deze trend schreeuwt comfort en we’re here for it! En dat comfort er ook nog eens goed uit kan zien bewijst de ‘knitwear’ trend maar weer. Ook hier kun je weer alle kanten mee op: van jurken tot onesies en van truien tot leggings.

damestrui tadbow american vintage
Remain Patty

#3 Tailored

Dit is dé herfst en winter trend voor de girl bosses en wij zijn er dol op! Je kan je bloes letterlijk overal onder dragen, en je draagt hem niet met pumps maar met de schoenen die van je bf zouden kunnen zijn. Très chic! 

uniqlo bloes
dameshemd leslie

#4 Après-ski

Of je nu wel of niet op wintersport gaat dit jaar, met deze trend kunnen we allemaal een beetje het ski-gevoel creëren. Deze truien schreeuwen gewoon om een weekendje in de bergen (of thuis op de bank met een grote kop chocolademelk). Dit seizoen is all about comfy sweaters.

Pina fijngebreide trui
Yina kabelgebreide coltrui

#5 Rich girl

Pailletten, pailletten en nog eens pailletten! Als vrouw zijnde worden we nu eenmaal blij van glitter. We hebben het hier trouwens niet over de jurkjes die je draagt tijdens het uitgaan, het gaat hier om statement kledingstukken als broeken en jasjes. The future is looking bright!


View this post on Instagram

Een bericht gedeeld door LOEWE (@loewe)

blazer pailletten
sem sem blazer

Lees ook: Make-uptrends die je deze herfst moet proberen