Voor ons gevoel is de zomer al lang en breed voorbij en mogen we ons langzamerhand klaar gaan maken voor de herfst. We krijgen een licht kriebelend gevoel als we denken aan het dragen van truien, het cocoonen op de bank en het drinken van de eerste pumpkin spice latte van het seizoen. Maar waar we misschien nóg gelukkiger van worden zijn de donkere oogschaduwpaletten die weer uit de kast gehaald mogen worden! Wij presenteren je de make-uptrends voor het aankomende seizoen.

90’s now

Nostalgie! Deze trend staat volledig in het teken van neutrale kleuren: van huidskleur tot lipkleur. Een zwarte eyeliner zorgt voor een nonchalante look, maar straalt tegelijkertijd luxe uit. Onze favoriet is het Eye Kohl potlood van MAC! Van taupe tot grieve en van chocolate brown tot bruised plum, al deze kleuren gaan we terugzien aankomend seizoen!

Rouged

Chique! Deze trend is enorm veelzijdig en je kan er alle kanten mee op. Het maakt niet uit hoe je hem draagt, als je de blush maar niet vergeet. Je kunt hem hoger op de wang aanbrengen of lager tegen de kaak aan. Het is maar net wat jouw voorkeur is! Ook mag er met de intensiteit gespeeld worden. Ga je voor een felle kleur of houd je het liever fris?

Nightclubbing

It’s time to dress up ladies! De clubs zijn nog even dicht maar dat mag de pret niet drukken. Het is tijd om je make-uplook naar een hoger niveau te tillen door het toevoegen van kleur. Deze trend is geinspireerd op Disco in de jaren 70 en de New Wave die in de jaren 80 plaatsvond, en leent zich perfect voor zelfexpressie! Het gaat hier om felle shaduwen en luxe texturen. Voor het creëren van een *extreem* felle look gebruiken wij het Art Library Palette van MAC. Goed pigment gegarandeerd!

Vitality

When glam meets realness. Deze trent brengt ons terug naar het belang van skincare! Een goede basis is nu eenmaal het belangrijkste. Je kunt deze trend ook op veel manieren interpreteren. Van super simpel tot een krachtige ooglook. Het gaat erom dat we een natuurlijke glow krijgen.

Lees ook: Nieuwe trend: de eyeliner tattoo