Zo veel mogelijk sushi naar binnen werken in zo min mogelijk tijd. Dit is de natuurlijk de droom van ieder mens. Deze dingen herkent dan ook iedereen wanneer je een avondje All You Can Eat Sushi gaat eten.

1. De voorpret

De funΒ begint al op het moment dat je een tafeltje hebt gereserveerd 3 maanden van tevoren. Jullie hebben namelijk iets te vieren en je kunt werkelijk niet wachten om je vol te proppen met sushi en andere gefrituurde lekkernijen.

2. Zo snel mogelijk sushi bestellen

De dag is eindelijk aangebroken en het vreetfestijn kan beginnen. Je zit nog maar net aan tafel en je pakt meteen de tablet erbij. Honger!

3. De sushi fotoshoot

Natuurlijk moet alles wel op Instagram gedeeld worden, want als je dit niet doet,Β did it even happen?Β Maar ook je Snapchat vrienden worden jaloers gemaakt met een ordinaire foto van een sushirol waar werkelijk niemand op zit te wachten.

4. De eerste hap

Hier kunnen we kort over zijn. De eerste hap is hemels! Dit is wat ze noemen een echte #foodgasm.

5. Direct een nieuwe ronde bestellen

Je hebt de laatste hapΒ nog in je mond en je grijpt alweer naar de tablet. Het laatste wat je wilt is namelijk om zonder sushi te komen zitten. We blijven immers Nederlanders en willen wel waar voor ons geld krijgen.

6. Sashimi

Als je een beetje van zalm en tonijn houdt, dan snap je deze wel. Sashimi is goddelijk! Maar bijbetalen ga je Γ©cht niet doen.

7. Geen extra drinken bestellen

Helaas is het drinken niet onbeperkt. Dus probeer jij het hele etentje over één ijsthee te doen.

8. Je begint wel heel vol te raken

Hoewel je jeans al op de ‘vreetstand’ staat (lees: gulp open) blijf je maar sushi’s naar binnen werken. Het is gewoon zoooooo verslavend lekker.

9. De boete

We kennen natuurlijk allemaal de regel dat je een boete moet betalen als je niet alles opeet. Nu heb je iets besteld wat je Γ©cht niet meer weg krijgt maar je vertikt het om hier extra voor te betalen. Dan maar wegstoppen in een servetje…

10. Het toetje

Hoe vol je ook zit, dat ene bolletje sesam- of groene theeijs kan er altijd bij. Nog even genieten voordat die rekening weer op tafel komt en je de rest van de maand op noedels van 40 cent moet leven. Autch!

Lees ook: Yummy! Met dit recept maak je zelf sushi taco’s