Het is ontzettend fijn voor je vriendinnen dat ze allemaal een liefde in hun leven hebben. Alleen helaas ben jij de prins op het witte paard nog niet tegengekomen… In sommige gevallen is het fijn om single te zijn, toch zijn er enkele situaties waarin je pas écht merkt dat jij de enige single bent in je vriendinnengroep.

single-femfem

Feestjes

Ontzettend leuk zo’n feestje, alleen iedereen komt met een +1. En jij, jij moet weer in je eentje komen…

Third wheel

En als je dan eindelijk samen op het feestje bent, ben jij standaard het derde wiel aan de wagen. Soms denk je echt: ‘Wat doe ik hier…’. Tja, jij wilt ook gewoon graag je vriendinnen blijven zien, dus moet het maar.

via GIPHY

Onafhankelijk

Je kunt zelf bepalen waar je gaat en staat, zonder rekening te houden met een vriend.

via GIPHY

Medelijden

Hoezo medelijden? Hoe vaak moet jij ze nog uitleggen dat je absoluut niet zielig bent omdat je geen vriend hebt? * Zucht*

via GIPHY

De overgebleven vriend

Aangezien jij als enige over bent gebleven van jouw vriendinnengroep, word je aan iedereen gekoppeld. Zelfs aan de mannen waarvan je vriendinnen zouden moeten weten dat het never nooit iets zou worden.

Je komt hem vanzelf wel tegen

‘Nog even geduld, je komt de ware vanzelf tegen’. Right, wanneer dan? Dit wordt standaard tegen je gezegd. Ondertussen ben je de hoop wel een klein beetje verloren…

Dus, single ladies, wie herkent bovenstaande punten?

Lees ook:

Heb je een ochtendhumeur? Dan sta je juist positief in het leven!