Als er iemand is van wie we beautyadvies maar al te graag opvolgen, dan is het Monica Geuze wel. Ze deelt regelmatig wat tips of fijne producten in haar vlogs en wij zijn altijd direct ge-influenced. Sinds ze gestopt is met vloggen zijn wij haar video’s gaan terugkijken en kwamen we erachter wat het favoriete make-upproduct van Monica Geuze is.

Het favoriete make-upproduct van Monica Geuze

Monica Geuze deelde regelmatig beautytips in haar vlogs. En ondanks dat ze nu gestopt is met haar wekelijkse vlogs, zijn er genoeg video’s van de influencer om terug te kijken. In de video die ze op 14 februari 2022 plaatste, heeft ze het over haar favoriete make-upproduct. Dit is een bepaalde primer waar ze bij zweert. “Ik gebruik gewoon geen poeder meer sinds dat ik dit primer en serum in één gebruik. Het is echt ziek hoe goed dit werkt”, vertelde ze destijds. Dan moet-ie wel heel goed zijn.

Gucci Sérum De Beauté Fluide Matifiant

De primer waar ze over praat, is het Gucci Sérum De Beauté Fluide Matifiant. Dit is een matterende primer die ervoor zorgt dat je huid er een stuk gladder uitziet en je huid goed verzorgt. Het product is gemaakt voor alle huidtypes en zou de unieke kenmerken van ieder persoon mooier moeten maken.

het-favoriete-make-upproduct-van-monica-geuze-1

De primer zou makkelijk aan te brengen zijn op je huid én goed mengen met je foundation. Dit zorgt ervoor dat je make-up een natuurlijke en langdurige finish krijgt. Maar het is dus niet alleen een primer, ook een serum. Dit product zorgt er namelijk ook voor dat je oneffenheden vervagen en je huid gladder lijkt! De primer is onwijs populair en – ondanks dat ‘ie meerdere keren uitverkocht was – op voorraad. Dat wordt inslaan! Een kleine aankoop is het alleen niet. Voor de primer betaal je namelijk wél €55,-. Maarre, als we Monica moeten geloven, is het het helemaal waard.

Lees ook: Monica Geuze doet shocking onthulling over vlogcarrière