Het is al een tijdje geleden dat De Bachelor met Tony Junior op de buis was, en langzaam maken we ons klaar voor het nieuwe seizoen. Toch vragen we ons af hoe het nu gaat met de deelneemsters van De Bachelor. Wie heeft er inmiddels liefde gevonden, en wie is nog happy single?

Julia

Over winnares Julia Sinning hoeven we ons geen zorgen meer te maken. Hoewel de tijd na het programma een rocky road voor haar was, is ze nu helemaal in love! Met Kerst maakte ze zelfs haar relatie met oud Bachelor Robbert bekend. Inmiddels is Julia ook gekroond tot Miss Nederland en lijkt het of ze een bomvolle agenda heeft met allemaal leuke tripjes. You go girl!

Oriana

Oriana verliet de villa met een gebroken hart toen ze nét naast de laatste roos greep. Het duurde Oriana maanden om zich te herpakken, maar inmiddels gaat alles goed met haar en is ze helemaal happy. Op haar Instagram hebben we nog geen nieuwe lover gespot, maar wie weet zit dat er snel aan te komen. I mean, look at her!


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Oriana (@xoriana)

Jolijn

Het lijkt erop of Jolijn haar leven over een andere boeg heeft gegooid. Jolijn is personal trainer en coach in spe. Op het Instagram account @jobalance_ deelt ze al haar tips over een gezonde levensstijl. Met hier en daar een wijntje natuurlijk! Ook op Jolijn’s Instagram zien we nog geen mannelijk figuur, waarschijnlijk is deze business babe hard aan het werk aan haar eigen bedrijfje en heeft ze helemaal geen man nodig.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jolijn (@jolijnsmidt)


Maxime

Maxine, is that you? We herkennen je bijna niet meer terug! Na het Bachelor-avontuur ging Maxime voor een korte coupe en dat staat haar super goed. Zo te zien is Maxime super druk en geniet ze volop van het Amsterdamse leven.

India

India was toch wel één van de publiefsfavorieten, maar helaas bleek ze voor Tony tóch niet de ware te zijn. Het lijkt erop of India na haar Bachelor-periode van het ene feestje naar het andere is gegaan. Spijt van het avontuur heeft ze in ieder geval niet, op Instagram noemt ze 2021 “best year so far”.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door India (@indiaipmc)

Lees ook: Dít is de nieuwe vriendin van Tony Junior