Julia Sinning wist Tony Junior’s hart te veroveren tijdens het laatste seizoen van De Bachelor, maar de relatie tussen de twee hield geen stand. Gelukkig is Julia inmiddels weer gelukkig in de liefde. Op Instagram maakt ze haar relatie met oud Bachelor Robbert Jonkheer bekend.

Instagram Julia Sinning
Instagram Julia Sinning

Julia en Bachelor Tony Junior

De relatie van Julia en Tony wist nog geen maanden stand te houden. Terug in Nederland kwamen de twee erachter dat ze tóch geen match waren.. Een tijd geleden schreven we dat Julia weer happy single was na de Bachelor-rollercoaster. Toch bleek haar single leven maar van korte duur; Julia is nu gelukkig samen met oude Bachelor Robbert Jonkheer.

Julia heeft relatie met oude Bachelor

Toen Julia deelnam aan het programma De Bachelor kwam er een pijnlijke roddel boven water waaruit bleek dat Julia met een andere Bachelor aan het daten was net voor het programma. Het ging hier over Robber Jonkheer, de Bachelor uit seizoen 5.

Het verontrustende nieuwtje riep toentertijd aardig wat twijfels op bij Tony. Was Julia wel echt te vertrouwen? En ging ze voor hem, of voor de fame? Uiteindelijk gaf hij haar het voordeel van de twijfel en verlieten ze samen de villa.

Insta official

Het blijkt dat de wegen van Julia en Robbert weer zijn gekruist, want Robbert maakt net de relatie bekend via Instagram. Hij post een foto samen met Julia bij de kerstboom. Als dat geen relatie betekent, dan weten wij het ook niet meer.. De twee kijken elkaar smoorverliefd aan en het lijkt of Julia Tony helemáál vergeten is.

Lees ook: Oeh la la! Deze BN’er werd ook gevraagd voor het nieuwe seizoen van De Bachelor