Héél geweldig nieuws voor liefhebbers van de boekenreeks van Francine Oomen. Na de allereerste volwassen-versie van het Hoe Overleef Ik-boek, komt de schrijfster nu met een tweede deel.

tweede deel francine oomen

Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?

Toen het gloednieuwe boek voor millenials, geschreven door niemand minder dan Francine Oomen, aangekondigd werd, waren fans door het dolle heen. Het eerste boek voor millenials in deze o zo bekende reeks ging compleet viral en kreeg veel aandacht van twintigers en dertigers die op zoek waren naar hulp en begeleiding in hun drukke levens. Als millennials hebben zij behoefte aan ondersteuning bij onderwerpen als burn-outs, huizen kopen en andere uitdagingen waar ze mee te maken krijgen. En tja, daar hebben we Francine bij nodig.

Francine Oomen heeft echter wéér geweldig nieuws! Er komt een tweede deel van het Hoe Overleef Ik-boek, opnieuw speciaal geschreven voor volwassenen. De schrijfster begrijpt de vraag naar nóg een editie als geen ander en heeft besloten om haar expertise en ervaring te delen met deze generatie. Met haar nieuwe boek biedt ze handige tips, advies en inspiratie om hen te helpen navigeren door het leven als volwassene.

Tweede deel van het boek

Een tweede deel van dit boek is natuurlijk al héél leuk, maar het wordt nog leuker: jij mag bepalen of Rosa en Neuz weer bij elkaar komen in dit tweede deel. Dit interactieve element maakt het boek extra spannend en betrekt de lezers nog meer bij het verhaal.

Of er ook een tweede deel van het boek komt, dat was een vraag waar veel lezers mee rondliepen. Francine bevestigt het in haar nieuwe video op Instagram. “Komt er een tweede deel? Ja, er komt een tweede deel.” Met dit nieuwe deel breidt Francine Oomen niet alleen haar succesvolle boekenreeks uit, maar biedt ze ook een helpende hand aan millennials die worstelen met volwassen worden. En laat ze de kijkers dus creatief meedenken met dit verhaal. Want zoals we weten, hulp van Francine in onze millenial-bestaan, dat is nodig.

Geduld is nog wel een schone zaak, aangezien dit tweede deel pas in september 2024 in de winkels ligt. We can’t wait!