Hoe het mannelijke orgasme nou voelt blijft voor ons altijd een vraagteken. Waarschijnlijk heb je het zelf wel eens gevoeld, maar wat is nou het verschil met de man? We zullen dit helaas nooit zelf ervaren, maar kunnen het wel aan de man vragen! Wij hebben voor jou 10 beschrijvingen verzameld van Reddit over het mannelijke orgasme.

Hoe voelt het mannelijk orgasme?

Zelf hebben we geen mannelijkgeslachtsdeel, dus zo gek is het niet dat we al die vragen hebben. Misschien beantwoorden de volgende 10 beschrijvingen wel jouw vragen.

Wanneer het in een keer lukt om het rietje van een Caprisun door te prikken

“Het lijkt op het goede gevoel wat je krijgt wanneer je het rietje in een keer goed door een pakje Caprisun prikt.”

Het kraken van je nek of schouders

“Het is te vergelijken met het kraken van je nek of schouder, het doet beiden pijn, maar tegelijkertijd voelt het verlossend.”

‘Ah ha’ moment

“Het voelt als elk ‘ah ha’ moment je ooit hebt ervaren. Eindelijk klopt het en valt het op zijn plek.”

Een brekende dam

“Het voelt als een dam die breekt. Alsof je ziel samen met je ruggengraat uit je wordt getrokken, waardoor je leegloopt. Zoals de wereld plotseling oplost en in enkele ogenblikken weer wordt opgebouwd.”

De zon

“Het is te vergelijken met de warmte van de zon, zonder het felle licht.”

Je doel vervullen

“Het voelt alsof je je doel vervuld voor een heel kort moment in je leven.”

Spuitzak

“Het voelt als een spuitzak waar in geknepen wordt.”

Niks maakt meer uit

“Het voelt alsof niks meer uit maakt. Het huis kan bij wijzen van spreken in de fik staan het zou me niet uit maken. Daarna voelt het alsof je weer teruggetrokken in de wereld wordt. Dan zou ik pas helpen het vuur te blussen.”

Een gloed nieuwe auto

“Het is alsof je een nieuwe auto koopt. Het voelt heel even goed, maar daarna lopen de onderhoudskosten uit de hand. Het wordt meer een verplichting dan dat het zich uit in plezier. Na een paar jaar rijdt niemand er meer in en vraag je jezelf af of het het waard was.”

Alsof je je poep eindelijk kan laten gaan

“Het is te vergelijken met het gevoel dat je de hele dag je poep in moet houden en dat je eind van de dag eindelijk naar de wc kan.”

Lees ook: 5 dingen die je nog niet wist over het mannelijke orgasme