De ‘Big O’ is vaak hét hoogtepunt van een vrijpartij. Maar hoe voelt het nou om klaar te komen?  Misschien heb je het zelf nooit ervaren, of vraag je je gewoon af hoe andere vrouwen het ervaren. Wij zochten het voor je uit.

Friends-With-Benefits

10 vrouwen vertellen hoe het voelt om klaar te komen

Dat een man een orgasme anders ervaart dan een vrouw is bekend. Maar ervaart ook elke vrouw een orgasme anders? Cosmopolitan vroeg aan 10 vrouwen hoe het voelt om klaar te komen.

1. Een ritje in een achtbaan

“Een orgasme is een mix van dansen en een ritje in de meest idiote achtbaan ooit. Het is heet, sexy, schreeuwerig en zo leuk dat je hart op hol slaat.”

2. Ik raak overhit

“Wanneer ik tot me hoogtepunt kom, trip ik zo hard dat ik zijn hand moet vast grijpen tot het voorbij is. Ik raak compleet overhit en mijn lichaam verkrampt helemaal. Zelfs zo erg dat mijn benen op slot gaan.”

3. Sensatie

“Het is een hete, tintelende sensatie die voelt alsof je in vuur en vlam staat. Alles om je heen bestaat niet meer.”

4. Compleet overweldigend

“Een orgasme is compleet overweldigend. Ik krijg rillingen over mijn hele lichaam, wordt licht in mijn hoofd, mijn zicht wordt wazig en mijn lichaam voelt zo licht als een veertje. Het is een onbeschrijfelijke sensatie in mijn clitoris.”

5. Het voelt alsof ik erna een snack en dutje nodig heb

“Ik weet precies wanneer ik op het punt sta klaar te komen. Mijn hele lichaam spant zich aan en mijn dijen beginnen te trillen. Ik begin lichtjes te zweten en het voelt alsof een kraan open word gezet, binnen in me. Ik weet dat the big O compleet is als ik erna een snack en een dutje nodig heb.”

6. Elk grammetjes seksuele energie wordt uit mijn lichaam gezogen

“Ik zou klaarkomen omschrijven alsof elk grammetje seksuele energie uit mijn lichaam gezogen wordt. Van mijn kruin tot aan mijn tenen, en dan uiteindelijk een uitbarsting in mijn vagina.”

7. Ik wil me gewoon oprollen tot een bolletje

“Mijn ademhaling wordt onregelmatig, ik kan me niet meer concentreren en geef mezelf helemaal over. Ik wil me gewoon oprollen tot een bolletje en genieten van de explosie die plaatsvindt in mijn lichaam.

8. Als stromen en golven van puur genot

“Alles voelt strakker en mijn ademhaling wordt sneller en hoger. Er stromen dan ineens golven van puur genot door mijn lijf. Mijn spieren willen dan niet meer mee werken.”

9. Smelten én exploderen

“Het is als smelten én exploderen. Je hebt er geen controle over en het is misschien de enige keer in je leven wanneer je je nergens druk over hoeft te maken.”

10. Glas water

“Ik zou het omschrijven als een glas water dat ineens overstroomt.”

Lees ook: 10 mannen vertellen hoe het mannelijke orgasme voelt