Jullie hebben vast en zeker ons artikel over de jeugdliefde van Sarah van Soelen en Sam Hofman voorbij zien komen. Wat blijkt? Het hele gebeuren was een grote prank van de broers Sam en Rijk Hofman. Al snel werd duidelijk dat het ging over een basisschoolverkering van drie dagen, die uit was gemaakt via de mail. De broertjes Hofman halen uit naar Sarah van Soelen en het is stiekem heel vermakelijk.

Sam en RIjk Hofman

Prank

Het begon allemaal bij een artikel geschreven door MSN over de totaal uit verband getrokken jeugdliefde van Sam en Sarah. De twee lagen in een deuk en besloten er één grote prank van te maken. Wat ze niet hadden verwacht? Dat Sarah van Soelen het ook serieus zou nemen..

Op het moment dat het nieuws viraal ging was Sam Hofman zich nog niet bewust van wat er allemaal speelde. Rijk Hofman daarentegen besloot goed gebruik te maken van de situatie. Hij plaatste een aantal Stories waarin hij liet lijken alsof Sam er kapot van was. Zodra Sam op zijn telefoon keek ontplofte de boel.

Hartverscheurend

De broers belde elkaar meteen op, en besloten het verder uit te melken. Rijk Hofman besloot een bericht te posten waarin stond: “We willen vragen om zowel Sarah als Sam de rust en ruimte te geven om dit verschrikkelijke nieuws te verwerken, bij voorbaat bedankt.” Sarah van Soelen zag dit bericht voorbij komen en nam het wel heel serieus.

DM Sarah van Soelen

Sarah reageerde verontwaardigd en zocht meteen contact op met Sam. Zo zegt ze: “Nou ik vind dit creepy hoor, sorry maar kan jij iets uit groep 3 serieus nemen? Ik wist net dat ik met links kon schrijven.” Waarop Sam reageerde: “Nou ik vind dit toch zo pijnlijk om te horen. Ik deed alles voor jou en je ontkent het gewoon. Fame heeft je veranderd.” Het sarcasme van de broer druipt er vanaf, iets wat Sarah niet helemaal heeft begrepen. Zo stapte ze naar fawrynotsawry om haar verhaal te doen.

Sneer naar Sarah

Op dat moment konden Sam en Rijk niet geloven hoe erg het was opgeblazen. Volgens Sam heeft Sarah absoluut geen zelfspot. Ook Rijk gooit een sneer: “Sorry, ik wil haar niet beledigen, maar dan ben je toch fucking dom.”

Terwijl Sam en Rijk Hofman nog steeds de ballen uit hun broek lachen, vonden wij het toch ook wel heel vermakelijk.

Lees ook: Zijn Donny Roelvink en Yolanthe nu écht aan het daten?