Sarah van Soelen kan inmiddels geen stap meer zetten zonder dat alle acties uitgebreid worden besproken. Dit heeft ze deels aan haarzelf te danken door haar spraakmakende relatie met André Hazes. Ook nu kwam er weer wat extra informatie boven tafel, welke we niet kunnen negeren. Hazes was niet de enige bekende met wie zij heeft gedatet in haar leven.

Geruchten over het liefdesleven van Sarah van Soelen

Hoewel er al eerder meerdere geruchten rond gingen, zijn deze nooit bevestigd. Zo gaan er verhalen dat van Soelen eerder al gedate heeft met ex van Monica Geuze, Lars Veldwijk. Daarnaast komt ook Niek Marijnissen, bekend als deelnemer van de Bachelorette Gaby Blaaser, zo nu en dan voor in de geruchten. Toch blijft dit speculeren en behoren ze niet met zekerheid tot het rijtje van dates van van Soelen. Inmiddels is ons een ander verhaal ter oren gekomen. Sam Hofman, broer van Tim Hofman, bekent dat hij wél tot dit rijtje behoort.

De relatie met Sam Hofman

Sam Hofman kunnen we onder andere kennen van zijn deelname aan Holland’s next top model. In de podcast BROERS, welke hij met zijn broer Rijk Hofman opneemt, vertelt hij over zijn verleden met Sarah van Soelen. Sarah was namelijk niemand minder dan zijn jeugdliefde. Ahw! In de podcast vertelt hij dat hij vroeger bij haar in de klas zat en haar toch wel erg leuk vond. De liefde was overigens wel maar van korte duur, want binnen enkele dagen maakte Sarah het weer uit. Via e-mail ook nog eens! Die e-mail heeft Sam helaas niet meer in zijn bezit. Sarah heeft hem later gevraagd deze te verwijderen.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sam Hofman (@samrhofman)

Balen! Toch zegt hij wel alle foto’s van hen samen nog te hebben. Hij laat nog weten dat Sarah van Soelen vroeger een super knap meisje was. Als het aan ons ligt, vinden wij het ook een beetje zonde dat ze Sam heeft laten schieten!

Lees ook: Het beste middel tegen stress volgens Sarah van Soelen