In de serie Emily in Paris weten ze wel raad met fashion. Emily gaat eigenlijk al-tijd afgestyld de deur uit en zelfs het jasje van Alfie stond haar perfect. Ook de rest van de cast ziet er uit alsof ze door een ringetje te halen zijn. Je kunt dan wel stellen dat ze overal ter wereld de beste items vandaan toveren om dit te bereiken. Des te leuker om nu te zien dat er ook een Nederlands merk voorbij komt. We zien een Nederlands horloge in Emily in Paris voorbij komen.

Wanneer spot je het horloge

Waarschijnlijk heb je dit horloge niet eens gespot, want er zijn zoveel details te zien dat de helft je ontgaat. Ook moet je om dit horloge in Emily in Paris gespot te hebben, al klaar zijn met het kijken van het tweede seizoen. Je kunt het horloge namelijk pas in de tiende aflevering van het nieuwe seizoen zien. Emily’s baas Madeleine (ook bekend uit de serie 13 reasons why) draagt daar aan het einde van de aflevering het horloge om haar pols.

horloge in Emily in Paris
Netflix: Emily in Paris

Hét Nederlandse horloge

Nu vraag je je waarschijnlijk af welk merk het tot deze hitserie heeft geschopt. Logisch! Het gaat om Rosefield. Madeleine draagt de limited edition Rosefield Studio Anniversary Edition horloge in het goud. Een soort schakelarmband met een klokje eraan. Er zijn maar 300 stuks gemaakt dus limited edition is het zeker. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze al lang en breed uitverkocht zijn.

Waar scoor je hem?

Toch geldt wel: niet getreurd! Het type horloge is blijkbaar populair dus Rosefiel heeft besloten een nieuw type te lanceren. Net zó mooi en een stukje goedkoper. Win-win! Je shopt deze nieuwe versie al voor €159,-. Er zijn ook nog eens verschillende modellen, waardoor je kunt kiezen voor wat jij het mooiste vindt. Mocht je toch nog een restantje over hebben van je spaarrekening na de dure decembermaand, scoor jij dit horloge dus zonder problemen.

horloge in Emily in Paris
Rosefield

Lees ook: Zó oud is Emily in de serie Emily in Paris