Haltertops zie je overal: op Instagram, in magazines en op straat. Ze zien er super cute uit en zijn geweldig voor de luie modemeid. Met deze simpele top maak je jouw jean en shirt outfit gelijk een stukje leuker. Zo kun je dit item sportief, sexy of chique dragen. Hier is je daily dose of #fashioninspo.

Casual

Je kunt de top op een casual manier dragen door hem te combineren met een faux leather pants. Daarbij wat kleine, gouden accessoires en niks meer aan doen. Fashion at it simpelest. 

Sporty Spice

Ook celeb en topmodel Bella Hadid is fan van de haltertop. Ze draagt hem tijdens een fashionshow met een wel héél snelle plange. Of we ons zelf ook aan deze combi durven te wagen, weten we nog niet zo goed. Bella kan het in ieder geval wél hebben.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

Retro vibes

Dat een moderne top ook retro kan zijn bewijst fashionista Rubi van @poseandrepeat. Ze draagt de top samen met deze funky pants. We dig it! 


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Rubi (@poseandrepeat)

A pop of color

Hoe enorm (!) cute is deze groene top? Perfect voor wanneer je een pop of color wilt! Verder wordt de top gecombineerd met een super lief kettinkje en een simpele jean. Mode moet immers wél comfortabel blijven.


Lees ook: Move over panterprint: marmer print ga je deze zomer overal terugzien!