Ook zo veel zin in zon, zee en strand? Wij geven je groot gelijk! Helaas moeten we nog eventjes wachten, maar we zijn volop bezig met het zoeken naar onze ideale vakantiebestemming. Misschien ben je wel opzoek naar dit hotel in Cambodja dat is uitgeroepen tot mooiste hotel ter wereld. Het is niet alleen prachtig, maar ook nog is erg goedkoop. Je betaalt namelijk maar 90 euro per nacht. Benieuwd? Kijk dan snel verder naar deze prachtige kiekjes!

Suites1

Mooiste hotel ter wereld

Viroth’s Hotel is uitgeroepen tot mooiste ter wereld op basis van miljoenen recensies op TripAdvisor. Het is niet alleen mooi, maar ook nog is erg goedkoop. Je overnacht er namelijk al voor 90 euro per nacht in één van de 35 stijlvolle kamers. De kracht van dit hotel is dat je helemaal tot rust kunt komen in het hectische Siem Raeap met de wereldberoemde tempel Angkor Wat. Het is een ‘groene oase van rust’.

Swimming-Pool4

Deluxe-Triple-Room-5

Restaurant-1-1024x683

Poolside

Het mooiste van het hotel is misschien nog wel het zwembad. Hier kan je helemaal tot rust komen en een frisse duik nemen voor wat afkoeling. Het zwembad is 20 meter lang en betegelt met mozaïek. De planten rondom het zwembad geven een tropische sfeer. It looks so pretty!

Exterior-Facade2

Foto’s via: viroth-hotel

Staat dit hotel bij jou ook al zo hoog op je bucketlist?

Lees ook: dit duurzaamste hotel ter wereld is de beste plek om het Noorderlicht te spotten.