We zitten aan ons huis gekluisterd door het Coronavirus. Hierdoor kan het soms wat saai worden en mis je het gevoel van enthousiasme en nieuwheid. Dat gevoel dat je krijgt wanneer jij bijvoorbeeld een nachtje slaapt in een hotel. Onze oplossing? Een staycation in eigen huis! Met de volgende tips haal jij het hotel gevoel in huis.

bed-bedroom-blanket-545012

Maak ontbijt op bed

Croissantjes, afbakbroodjes of pannenkoekjes op bed. Hoe fijn klinkt dat? Het gevoel van het ontvangen van ontbijt op bed geeft jou blijdschap en zorgt ervoor dat jouw ochtend net wat leuker verloopt. Dit kun je natuurlijk ook voor jezelf en je partner samen doen, zo verras je hem of haar en genieten jullie samen van een heerlijk ontbijtje! Je eigen roomservice verzorgd, wie heeft daar nog een hotel voor nodig? Maak jouw ontbijt wat specialer door deze mooi op te dienen, op bijvoorbeeld een mooi opgemaakt plateau. Zo krijg je het echte hotel gevoel.

Tover jouw badkamer om tot een spa

Een moment voor jezelf nemen door even uit te rusten in bad, wie geniet daar niet van? Toch kan jij dit nog wat specialer en relaxter maken dan je denkt. Maak van jouw badkamer eens een échte spa. Steek heerlijke geurkaarsen aan en zet het grote licht uit. Daarbij kun jij ook aroma’s gebruiken die de geur hebben van een spa. Zo waan jij jezelf echt even ergens anders.

Nieuw beddengoed

Het gevoel dat je krijgt wanneer jij in bed stapt met fris en nieuw beddengoed is ontzettend fijn. Daarom is het slapen in een hotel vaak erg leuk, omdat jij weer dat gevoel ervaart van nieuwheid. Koop daarom eens nieuwe lakens en stap met een heerlijk gevoel in jouw eigen bed. Het in bed ploffen met veel kussens helpt daarbij ook. Ga eens voor kussens met verschillende afmetingen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door BEDDING & MORE (@crispsheets) op

Een goede playlist

Muziek kan ervoor zorgen dat jouw humeur een stuk beter wordt. Wanneer je een echt hotel gevoel wilt hebben, kun je playlists aanzetten zoals Deep House Relax en Sweet Soul Chillout op Spotify. Deze geven jou een ontspannen gevoel wanneer jij thuis bijvoorbeeld aan het werk bent. Ook kan jij natuurlijk jouw eigen Spotify playlist aanmaken. Zet hierin al jouw favoriete nummers en geniet de hele dag door van fijne muziek bij jou thuis.

Dit zijn fijne items voor het ultieme hotel gevoel