Niet iedereen is zo welvarend om zich een hottub te kunnen veroorloven. Gelukkig denkt Lidl met ons mee en komt met een spotgoedkope (!) hottub waar je wel met 6 vrienden in kunt. Deze hottub van de Lidl moet je gewoon hebben.

lidl jacuzzi vriendengroep
@Lidl-shop.nl

Budget pret

Dat gezelligheid geen prijs kent weten we allemaal, maar waarom je bankrekening plunderen als je ook voor een heel bescheiden prijsje deze opblaasbare whirlpool op de kop kunt tikken. Voor nog geen 500 euro heb je een waar bubbelbad waar je met je hele vriendinnengroep in kunt. Hij is namelijk Ø196 x 71 cm groot met een waterinhoud van 916 liter.

Steaming hot

Is het een koudere dag? Geen probleem, want dit badje wordt 40 graden. Maar dat is nog niet alles: hij heeft ook een massagefunctie. Aaah, dit wil je! Ook aan de uitstraling is aandacht besteed. Zo is de binnenkant bekleed met mozaïek wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Dus, mocht een vakantie naar het buitenland er niet in zitten dit jaar, dan kunnen we altijd nog vakantie in eigen land vieren. Met deze hottub van de Lidl heb je eigenlijk alles wat je nodig hebt. Zet hem op in de tuin tijdens een garden party of organsieer een summer BBQ voor al je vrienden en vriendinnen.

Je kunt deze geweldige hottub bij de Lidl bestellen door op deze link te klikken.

Lees ook: Dit is de meest prachtige Griekse villa die Airbnb aanbiedt