Hou jij wel van uren van badderen en een beetje tijd voor jezelf? Dan hebben wij misschien dé oplossing voor jou gevonden. Je kunt nu namelijk solliciteren voor de vacature hottub testen. Heerlijk badderen om brood op te plank te krijgen? Zeker gezien de dalende temperaturen klinkt hottubs testen als beroep niet als een straf toch?

Hottubs testen als beroep

Badderen is natuurlijk heerlijk. Even een momentje voor jezelf om bij te komen. Hoe fijn is het dat dit nu een echt beroep is? Welvaere is op zoek naar dé persoon die perfect in staat is om hottubs te testen. Als je dus helemaal in de wolken bent van een hottub en ook nog wel goed bent in het onderbouwen van je mening, ben je geschikt voor deze baan. Het enige wat je hoeft te doen is de hottub Ducktup Björn, bekend uit het programma lang leve de liefde, testen. Dat klinkt helemaal niet als een zware taak.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Welvaere (@welvaere)

Jouw taakbeschrijving is eigenlijk heel simpel. De hottub wordt voor je klaargezet en het enige wat jij hoeft te doen is zitten (of liggen, net waar je zin in hebt). Vervolgens is het de bedoeling dat je nog even je mening geeft over hoe lekker je er eigenlijk zit. Is het bad comfortabel genoeg? En is het net wat te klein of precies groot genoeg? Daarna mag je nog even genietend op de foto. Hier hoef je overigens niets voor te doen! Alles wordt geregeld tot in de puntjes.

Het allergrootste pluspunt: je bepaalt zelf in welke samenstelling je de hottub test. Als je even helemaal toe bent aan een momentje voor jezelf, test je de hottub gewoon lekker in je eentje uit. Je kunt natuurlijk ook je bff’s meenemen. Onder het genot van een lekker glaasje wijn kunnen jullie je dan waarschijnlijk ook uren vermaken zonder problemen.

Lees ook: Droombaan gevonden! Betaald krijgen om seksspeeltjes uit te testen