Wij fantaseren graag over de leukste droombanen. Zo schreven we eerder over betaald krijgen voor het bezoeken van kerstmarkten en het kijken van Disney films. Hoewel deze baantjes niet altijd beschikbaar zijn in Nederland kan het natuurlijk geen kwaad om af en toe te dromen en gewoon rond te neuzen om te kijken wat voor droombanen er nog meer bestaan. Nou, wat dacht je van betaald krijgen om jezelf te bevredigen met de beste seksspeeltjes van de wereld? Klinkt ook niet verkeerd, toch?

seksspeeltjes testen droombaan FEM FEM

De uitdaging

In Engeland is er een lucky iemand die betaald krijgt om seksspeeltjes uit te testen voor de populaire website LoveWoo. Onderdeel van de functie is dat zij beslist wat ze van het desbetreffende product vindt en wat er eventueel nog verbeterd kan worden. Ook schrijf ze een gedetailleerde review van het speeltje en reageert op klanten die vragen hebben. Het fijne aan de baan is ook is dat ze twee dagen vanuit huis werkt, dus kan ze thuis zelf lekker alles uitproberen, en de rest van de week is ze gewoon op kantoor te vinden. Onderdeel van de functie is ook dat je het bedrijf vertegenwoordigt en aanspreekpunt bent voor klanten. Dit alles terwijl ze ook nog eens geniet van de crème de la crème der seksspeeltjes en een niet al te verkeerd salaris.

Helaas is er momenteel geen open vacature maar wees in ieder geval niet getreurd want je weet wat ze zeggen: als er een seksshop over de dam is, volgen er gegarandeerd meer! En bovendien zijn seksspeeltjes in Nederland héél populair dus kan het niet anders dan dat er binnenkort een vacature verschijnt om seksspeeltjes uit te testen in het land. Zou jij solliciteren?