Influencer Vita Cleo kocht onlangs samen met haar vriend een nieuw huis in Amsterdam. We vinden het natuurlijk heerlijk om even binnen te kijken en gelukkig vindt Vita het helemaal niet erg om ons die gelegenheid te bieden. In haar vlog laat ze uitgebreid zien hoe haar prachtige huis eruit ziet. Ben jij ook zo benieuwd en wil je ook even binnen loeren? Geen probleem. Zó ziet het prachtige huis in Amsterdam van influencer Vita Boers eruit.

Nog niet klaar

Vita vertelde een aantal weken geleden dat ze graag een hometour wil geven om al haar kijkers mee te laten kijken in haar nieuwe huis. Wel stelt Vita dat er nog van alles moet gebeuren om het helemaal naar haar eigen smaak te maken. Daarnaast zijn ook zeker nog niet alle dozen uitgepakt. Ze noemt het dan ook de before hometour.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vita Cleo Boers (@vita.cleo)

Het huis in Amsterdam van influencer Vita Boers

Dat het huis van alle gemakken voorzien is, is wel duidelijk. Vita en haar vriend Roderick mogen in hun handjes knijpen dat ze dit pareltje konden kopen. Hoewel ze nog het één en ander aan het interieur willen veranderen, is het nu al prachtig om te zien.

Er is op de begane grond zeker geen gebrek aan ruimte. Het eetgedeelte loopt soepeltjes over in het woongedeelte. De keuken is afgesloten van het woongedeelte. Als klap op de vuurpijl zit er ook nog eens een klein terras vast aan de keuken. Lees: drie meter lopen van de koelkast naar de zon.

Ook de rest van het huis komt in de buurt van perfectie. Vita wil de boel nog helemaal omgooien, zodat het bij haar eigen stijl past. De inrichting is nu te omschrijven als modern chique, maar wordt dus nog onder handen genomen. Vita zegt dat ze het voor nu prima vindt, maar in de toekomst van die moderne uitstraling af wil. Voor Amsterdamse begrippen is het huis ontzettend ruim, namelijk met drie slaapkamers, drie badkamers, een waskamer én een garderobekast. Een echt droomhuis!

Lees ook: Even loeren: Elise Boers zet droomhuis in Amsterdam op Funda te koop