De 30-jarige Margot Robbie is toch wel één van de meest populaire actrices van dit moment. Niet alleen met haar acteerskills maakt ze indruk, ook verblijdt ze ons met haar talent voor surfen, schaatsen en zelfs tatoeëren. But that’s not all.. Mevrouw Robbie blijkt ook nog eens een hele goede interieurontwerpster te zijn. Neem maar eens een kijkje in haar prachtige stulpje in California!

@Vogue YouTube
@Vogue YouTube

Los Angeles

Hoewel fans dachten een kijkje te nemen in Margots huis in een interview met Vogue, bleek uiteindelijk het huis niet van haar te zijn. Bummer! Maar niet getreurd: hoe mooi dat huis er ook uitzag, het échte huis van Margot is net zo stijlvol! Het huis bevindt zich in een buitenwijk van Hancock Park in Los Angeles. Ze heeft het huis in 2017 met haar man gekocht voor maar liefst 2.73 miljoen dollar. Dat is omgerekend meer dan 2.25 miljoen euro!

Het huis heeft vijf slaapkamers en vijf en een halve badkamer. Het heeft een moderne, marmeren keuken, een marineblauwe eetkamer en een super licht interieur door de prachtige, grote ramen. Daarnaast zit er bij het huis een zwembad met een cabana, een wijnkelder en een groot balkon. Nieuwsgierig? Check hieronder de foto’s (even doorklikken voor het resultaat!)

Ben jij op zoek naar een vergelijkbaar paleisje maar dan in ons kikkerlandje? Misschien is dit huis in Den Haag wel jouw ultieme dream house!