Als je je huis te koop zet, doe je er alles aan om het beste visitekaartje af te geven. Dat zou je denken tenminste… Er zijn namelijk nog steeds mensen die niet lijken te begrijpen hoe je je huis het beste kunt presenteren wanneer je het wil verkopen. De eigenaren van dit huis op Funda slaan de plank ook compleet mis en dat is zonde, want dit huis heeft een hoop potentie.

Goede foto’s zijn een must

Wie zijn huis wel eens te koop heeft gezet, weet hoe het gaat. Je ruimt je huis goed op en laat een deskundige fotograaf goede foto’s maken van alle ruimtes in je huis. De foto’s die op Funda komen te staan, zijn immers hét visitekaartje van je huis en kunnen een doorslaggevende factor zijn. Toch gaat het regelmatig nog wel eens mis en gebruiken veel mensen minder goede foto’s. Van rommelige keukens met afwas op het aanrecht tot aan maandverband op de grond: het kan allemaal op Funda.

Huis op Funda met slechtste foto’s ooit

Hoewel makelaars vaak op de hoogte zijn van dit soort zaken, gaat het bij de advertentie van één huis op Funda toch compleet mis. Dit vrijstaande huis, dat staat in het Limburgse plaatsje Hoensbroek, staat te koop en heeft een hoop potentie. Het is een typische jaren ’30 woning waar menig deelnemer van Kopen zonder Kijken zielsgelukkig van zou zijn geworden. Het huis heeft bijzonder veel woonoppervlakte en dat zie je terug aan de hoeveelheid ruimtes die je ervoor terug krijgt. Denk aan drie slaapkamers, een kantoor, een ruime zolder, een werkplaats en een ingerichte mancave.

huis op Funda
Bron: Funda

Je zou denken: dat maakt meteen indruk. Helaas is dat dus juist helemaal niet het geval. Deze Funda-advertentie biedt namelijk geen goed kijkje in het huis dankzij mega slechte foto’s die gebruikt worden om het huis te verkopen. De kamers die gefotografeerd zijn, zijn mega rommelig en al dagen niet opgeruimd. Zo zien we op één van de foto’s zelfs een foto’s van het kerstdiner! Sommige foto’s zijn trouwens onbruikbaar als je meer wil weten over het huis, want ze zijn zó onscherp dat je alleen maar pixels ziet.

huis op Funda
Bron: Funda
huis op Funda
Bron: Funda