Verdrietig nieuws voor Temptation Islands Rodanya. Via Instagram Stories deelt ze dat haar grootste nachtmerrie werkelijkheid is geworden, aangezien haar huis volledig is afgebrand.

Bron: @rodanyakelsey

Huis afgebrand

Je hoopt dat zoiets verschrikkelijks je nooit overkomt, maar voor Rodanya werd deze nachtmerrie de realiteit. Via Instagram Stories deelde Rodanya gister een foto waarop we een volledig afgebrande woonkamer zien. “Onze grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden. Ons hele huis is afgebrand”, begint ze haar verhaal.

“Vanaf het balkon is het naar binnen gefikt. Hoe dit is ontstaan weten ze nog niet”, gaat ze haar verhaal verder. Op de foto zien we dat er maar weinig overgebleven is van het huis van het gezinnetje. We spotten namelijk een totale ravage op de achtergrond.

rodanya
Bron: @rodanyakelsey

Op zoek naar een huis

Rodanya kreeg tijdens haar relatie met ex-vriend Morgan twee kindjes, inmiddels is ze samen met haar nieuwe vriend in verwachting van een tweeling. De mom heeft een veilige thuisbasis nodig voor haar kids, maar dat is door deze brand volledig verdwenen. Via Instagram doet Rodanya dan ook een oproep om  een woning voor haar kleine gezinnetje te vinden.

“Gelukkig zijn we allemaal veilig, maar helaas krijgen wij niet met spoed een nieuwe woning en is het super moeilijk te vinden nu. Mochten jullie wat weten, let us know! Het liefst in Arnhem of ik de buurt van Arnhem en anders maakt het niet uit.”

Alles kwijt

Rodanya beseft zich maar al te goed dat de gezondheid van haar kleine gezinnetje het allerbelangrijkste is. Via Instagram Stories geeft ze de ochtend na de brand dan ook een uitgebreide update: “Het is heel heftig hoe je kan gaan van ‘alles hebben wat je wilt’ naar ‘alles letterlijk kwijt zijn’. Voor nu zijn we vooral heel druk met de rust bewaren en het verwerken, maar verder zijn we in ieder geval heel erg dankbaar dat we gezond het huis uit zijn gekomen en nog leven. Het had veel erger kunnen aflopen.”

Lees ook: Wijst dit erop dat Temptations Antonio en Cleo weer samen zijn?