In de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave was de gezelligheid tussen Cleo en Antonio ver te zoeken. De twee konden elkaar tijdens het laatste kampvuur niet luchten of zien en ook in Nederland was de liefde ver te zoeken. Maar er lijkt verandering in de zaak te zitten: Cleo en Antonio zijn blijkbaar weer back together. 

Cleo Antonio
Bron: Tom Cornelissen

Haat en nijd

Antonio en Cleo besloten hun relatie in Temptation Island op de proef te stellen om te achterhalen: zijn ze the one voor elkaar? Dit leek echter na de eerste dag op het eiland al mis te gaan. Antonio keek iets te diep in het glaasje en flirtte er op los, iets wat bij Cleo in het verkeerde keelgat schoot.

Cleo zette een punt achter haar relatie en Antonio beleefde meteen een intieme nacht met Fleur. Eindstand: Cleo was woest op Antonio en de twee vertrokken met ruzie terug naar Nederland.

Liefde in Nederland

In de periode na de opnames van Temptation Island had Antonio behoorlijk veel spijt van zijn acties met Fleur. Hij wilde Cleo graag terug, maar daar moest de blondine destijds niets van weten. Maarre, in dit verhaal is een behoorlijk plottwist ontstaan. Antonio deelde namelijk een opvallend bericht op Instagram, waaruit wij opmaken dat de twee weer samen zijn.

Cleo
Bron: @antoniohoorn

“Droomvrouw voor altijd”, lezen we bij een foto van Cleo in de Instagram Stories van Antonio. Of dit een hopeloze poging is om Cleo terug te krijgen? Dat kan. Maar wij denken eigenlijk dat de twee weer samen zijn.

Lees ook: Zo is de band tussen René en Ivo na Temptation Island