Oprah heeft geen introductie nodig en voor wie haar niet kent heeft wel degelijk onder een steen geleefd. Dus dat. Oprah Winfrey, is ’s werelds bekendste presentatrice en talkshow-host. Zo interviewde ze grootheden als Michael Jackson, Céline Dion en Meghan Markle. We kunnen dus wel stellen dat mevrouw Winfrey een aardige carrière heeft opgebouwd en hierbij horen uiteraard een paar mooie huizen.

Andere villa’s

Dat deze liefdadigheids goeroe aardig wat nullen op haar bankrekening heeft staan, is niet geheel verrassend. Winfrey heeft al 2 huizen in Montecito, namelijk het landgoed: Promised Land en een stoeterij die hier aan grenst. Twee huizen blijkt voor miss Winfrey niet genoeg, want er is namelijk een derde stulpje bijgekomen. Oprah kocht een nieuw optrekje van maar liefst 6.3 miljoen dollar en die kocht ze van niemand minder dan acteur Jeff Bridges en zijn vrouw.

Binnenkant nieuwe villa

Het nieuwe pareltje van Oprah is gebouwd in 1919 en ontworpen door architect James Osborn Craig. Het heeft een woonoppervlakte van 150 m² en ligt op een groot perceel. Het optrekje ligt aan het eind van de straat, verborgen achter een grote groene voortuin. Het huis bestaat van binnen uit veel houtwerk, en mede hierdoor wordt er een Spanish revival sfeer gecreëerd. Ook zijn de plafonds opvallend hoog, dit zorgt er namelijk voor dat diverse ruimtes in de zomer niet te warm worden. Het huis telt 2 slaapkamers, en 5 open haarden. Stoken zou Winfrey niet zo snel doen, de villa is gelegen op een plek waar de temperatuur altijd boven de 20 graden is. Het leuke aan deze villa is dat bepaalde delen nog geheel in tact zijn gebleven zoals de ramen van de eetkamer, die zijn maar liefst 100 jaar oud.

Buitenkant nieuwe villa

Ook buiten kan Oprah aardig wat vertier zoeken. De tuin bestaat voornamelijk uit een heerlijk zwembad en een groot patio, met een vuurplaats en een buitenkeuken. Daarnaast bevindt zich op het terrein ook een gastenverblijf, deze bevat 1 slaapkamer, 1 badkamer en een ruim zitgedeelte. Well done girl!

huis OW Fem-Fem

keuken OW Fem-Fem oude ramen OW Fem-Fem slaapkamer OW Fem-Femwoonkamer OW fem-Fem

 Tuin OW Fem-Femzwembad OW Fem-Femgast house OW Fem-Fem

Foto’s: Nouveau.nl

 

Lees ook: Dit is de fraaie villa en autocollectie van popster Miley Cyrus