We danken even onze boys van Gewoonvoorhem voor het vinden van deze ultieme vakantiebestemmingen voor jou en je vrienden want hoe heerlijk klinkt het wel niet: een privé eiland afhuren. En dan ook nog eens voor een fijne prijs! Kortom, had je nog geen plannen deze zomer? Hopelijk zorgt dit voor voldoende inspiratie….

prive eiland huren FEM FEM

Lumot Lake, Filipijnen

We beginnen met een eiland in de Filipijnen. Aan de Lumot Lake staat een zespersoons huis op een tropisch eiland wat je met vrienden kan afhuren. De kosten voor één week is €406 euro dus als je dit verdeelt over zes man kom je op een bedrag van €9,66 per persoon per nacht uit.

Beeld via Suzette Ekberg/Airbnb
Beeld via Suzette Ekberg/Airbnb

Ynys Castell, Wales

Iets dichterbij huis is een privé eiland met een woning genaamd Ynys Castell waar jij met maar liefst 13 vrienden kan genieten van een vakantie. Het huis op het eiland heeft in totaal zeven slaapkamers, je hebt uitzicht op de Snowdonia bergen en de Straat van Menai en dat alles voor slechts €18,78 per persoon, per nacht.

Beeld via Sykes Holiday Cottages
Beeld via Sykes Holiday Cottages

Falconera Privé-eiland, Venetië

We blijven nog in Europa want in Venetië is het privé eiland Falconera. Hier kan je met een groep van 16 vrienden heen voor €40,16 per persoon, per nacht.

Beeld via Martina, Anna E Paolo/ Airbnb
Beeld via Martina, Anna E Paolo/ Airbnb

Heb jij altijd al eigenaar willen zijn van je eigen eiland? Ook dat kan. Kost je wel iets meer, maar dan heb je wel het eiland van het mislukte Fyre Festival in de Bahama’s.