Altijd al eigenaar willen zijn van een eiland in de Bahama’s? Heb jij even geluk, want het eiland van het mislukte Fyre Festival staat te koop! Saddleback Cay Island zou zomaar van jou kunnen zijn (mits je redelijk wat centen op je bankrekening hebt staan).

fyre festival eiland te koop FEM FEM

Het zou de beste festival ter wereld worden maar werd uiteindelijk een grote flop. Maar dat wil niet betekenen dat het heiland waar het festival zou plaatsnemen niet prachtig is. Saddleback Cay in Exuma, Bahama’s is een plaatje en we moeten Billy McFarland wel een beetje credit geven dat hij absoluut een mooie locatie had gevonden. Het eiland is uiteindelijk alleen gebruikt voor promotie van het festival en wat blijkt: het zou van jou kunnen zijn want het staat te koop voor 10,4 miljoen euro.

Saddleback Cay Island

Ten noorden van Norman’s Cay ligt Saddleback Cay Island. Het eiland heeft de naam te danken aan het feit dat het eiland een zadelvorm heeft. In totaal beschikt het eiland over zeven stranden en een beschermde baai van ongeveer 14 hectare. Je moet er wel wat voor overhebben maar mocht je altijd al hebben gedroomd van een eigen eiland dat kan je dit kopen voor 10,4 miljoen euro.

Wist je overigens dat Billy McFarland het overweegt om een tweede Fyre Festival te organiseren?  Hij is bezig met het schrijven van een boek en met het geld wat hij hoopt hiermee te verdienen wil overweegt hij een tweede editie.