Dit gastenverblijf was ooit een 200 jaar oude stal, gelegen op een berg in San Lorenzo. Het heeft een modern interieur, maar het historische verleden is op sommige plekken nog terug te zien. Deze combinatie maakt dit het absolute droomverblijf tijdens je vakantie in Ibiza.

Ibiza Campo - Ibiza Interiors

Modern met een historische touch

Een bezoekje aan Ibiza staat bij de meeste mensen bovenaan hun lijstje en dat wordt des te leuker met zo’n pareltje als verblijf. Een groot gedeelte van het oorspronkelijke gebouw was in verval na jaren van verwaarlozing. Maar vele stukken werden nog geborgen. De prachtige balken op het plafond zijn origineel, net als de meeste muren in het pension. Wat niet kon worden hersteld, werd vervangen door historisch geschikte materialen. De witgepleisterde muren en iroko kozijnen zijn gekozen, omdat het traditionele materialen in de regio zijn. Daarbij passen ze bij het karakter van de omliggende gebouwen en de historische sfeer.

Architecten hebben de bouw bijgewerkt met sanitair en elektriciteit waarmee het helemaal is aangepast aan de 21e eeuw. Daarbij heeft het verblijf zonnepanelen en een eigen waterput die het huis zelfvoorzienend maken. De vloeren zijn verwarmd en dat maken de winters comfortabel en voegt daarmee een vleugje luxe toe aan dit rustieke gastenverblijf middenin de bergen.

Ibiza Interiors - Ibiza Campo

Ibiza Interiors - Ibiza Campo

keuken-gastenverblijf-femfem

Ibiza Interiors - Ibiza Campo

gastenverblijf-ibiza-femfem-woonkamer badkamer-femfem-gastenverblijf