We love Ibiza! De vrije mensen, de kledingstijl, het lekkere weer, de mooiste feesten en natuurlijk het interieur. Helaas kunnen we niet iedere maand een vliegticket naar dit gastenverblijf in Ibiza betalen, dus moeten we Ibiza maar naar ons toe halen. Zeker nu we deze zomer niet zo snel de grens oversteken, dromen we even weg bij de o zo heerlijke Ibiza stijl. Gewoon thuis, en straks hopelijk weer op bestemming! Zo creëer jij zelf het ultieme Ibiza-huis.

Minimalistisch

De Ibiza-stijl is qua materiaalkeuze erg minimalistisch, maar daartegenover staan de kleurrijke en vele accessoires. Begin bij de basis. In een Ibiza-huis zul je veel hout, riet, staal, bamboe en ook veel ramen tegenkomen zodat er lekker veel licht naar binnen valt. Denk aan grote rieten lampen, rieten stoelen met zwarte stalen poten, een gevlochten kleed en wit- of grijskleurige meubels met lekker dikke kussens.

ibiza-huis-details-femfem ibiza-huis-minimalistisch-femfem ibiza-huis-minimalistisch-riet-femfem ibiza-huis-minimalistisch-hangmat-femfem ibiza-huis-minimalistisch-wit-femfem

Kleurrijke accessoires

Wanneer wij aan Ibiza denken, denken wij aan kleurrijke kleding, franjes en printjes. Zoals we al zeiden is de basis van de Ibiza-stijl erg minimalistisch, maar wil je toch wat kleur toevoegen aan je interieur, dan zijn er binnen de Ibiza-stijl genoeg mogelijkheden en kun je helemaal losgaan met de accessoires.

ibiza-huis-kleurrijk-badkamer-femfem ibiza-huis-kleurrijk-stoel-femfem ibiza-huis-kleurrijk-kleed-femfem ibiza-huis-kleurrijk-accessoires-femfem ibiza-huis-kleurrijk-femfem

DIY

Heel veel accessoires binnen de Ibiza-stijl kun je zelf maken of aan je huis toevoegen zodat de Ibiza-stijl gelijk naar voren komt. Koop bijvoorbeeld een aantal rieten hoedjes en spijker deze vast aan de muur, dit kun je hetzelfde doen met rieten tassen. Of koop een skull van een stier en versier deze met gouden- of gekleurde verf en veren. Ook de simpele houten bankjes of krukjes zijn gemakkelijk zelf te maken. Het enige dat je nodig hebt zijn vier ronde houten poten en een houten plank. Even schuren, op de goede maat maken en met een spijker aan elkaar maken. Juist die zelfgemaakte accessoires en meubels stralen de Ibiza-stijl uit. Het hoeft niet allemaal perfect recht te zijn, lekker speels, net als Ibiza zelf.

ibiza-huis-diy-hoeden-femfme ibiza-huis-diy-krukje-femfem ibiza-huis-diy-skull-femfem ibiza-huis-diy-tassen-femfem ibiza-huis-diy-accessoires-femfem

Ga je toch liever naar Ibiza toe als het straks weer kan? Deze oude schuur is omgetoverd tot een prachtig gastenverblijf.

Dit zijn de mooiste items in Ibiza stijl