Voor alle Millenials en Gen Z’ers onder ons: iCarly was dé bom. Nu moeten we zeggen dat Nickelodeon an sich al een feestje was qua series en programma’s, maar een paar staan toch wel heel hoog op het lijstje. Wij waren vooral benieuwd hoe het nu gaat met hoofdrolspeelster Miranda Cosgrove (Carly). Zij is toch ook weer een paar jaartjes ouder geworden, én we moeten daarbij zeggen dat ze niet veel veranderd is. Wat een beauty! Check it out!

iCarly

Voor veel mensen van onze generatie is iCarly écht jeugdsentiment. Het programma werd dagelijks uitgezonden op de zender Nickelodeon. We konden dan ruim 20 minuten lang kijken naar de spannende en grappige situaties waar Carly Shay, Sam Puckett en Freddie Benson in belandden. Vanuit de zolderkamer van het appartement zonden ze elke avond live uit voor een groot aantal fictieve kijkers. Eigenlijk lijkt het heel erg op het vloggen en live streamen van nu als je er over nadenkt. iCarly begon dus al héél vroeg met deze trend.

Life of Miranda

Hold your horses, want Miranda is op dit moment alweer 27 jaartjes jong. Toen Miranda drie jaar was, werd ze ontdekt door een talentscout, terwijl ze aan het zingen en dansen was in het restaurant Taste of LA. Ze zei later in een interview dat ze erg veel geluk heeft gehad. Nadat ze het aanbod aannam, kreeg ze kleine rolletjes in reclamespotjes van Burger King en Mello Yello, en deed ze modellenwerk. Vanaf haar zevende jaar deed Miranda audities voor televisie- en theaterproducties, wat uiteindelijk leidde tot grotere rollen in films en televisieseries. Ze kreeg haar eerste grote rol in een televisieprogramma aangeboden; het personage Megan Parker in de televisieserie Drake & Josh, waar ze naast hoofdrolspelers Drake Bell en Josh Peck speelde.

Op dit moment leeft Miranda een rustig leventje. In 2012 kocht ze nog een huis voor 2,65 miljoen dollar met drie slaapkamers en een oppervlakte van 269,42 vierkante meter. Niet verkeerd voor een actrice die destijds de leeftijd van 19 jaar had. Ook horen we nog genoeg van Miranda op Instagram. Ze heeft hier een following van 9.3 miljoen, waar ze dagelijks de leukste content mee deelt.

Lees ook: Zo ziet actrice Lindsay Lohan er vandaag de dag uit