Wat leven we toch in een geweldige wereld. De ene na de andere reboot vliegt ons om de oren, en zo ook die van de populaire tienerserie ‘iCarly’. Acteur Jerry Trainor (44), die de rol van Spencer Shay weer oppakt, doet een boekje open over het vervolg. Spoiler: van een serie voor kinderen is overduidelijk geen sprake meer..

iCarly anno 2021

Volgens Jerry gaan ze op dezelfde voet verder en blijft de serie enigszins braaf, maar: “Er komen ook zeker seksuele situaties voor. We zijn nu eenmaal volwassen.” Acteur Nathan Kress, die opnieuw Freddie speelt, voegt toe dat de serie inmiddels inderdaad niet meer specifiek voor kinderen is. “En dat is best leuk voor ons. Om te zien waar de personages van een tienershow zijn in hun leven, tien jaar later. Op een heel realistische manier.”

Cast van iCarly

Ook hoofdrolspeelster Miranda Cosgrove liet eerder al iets los over de reboot. “Mijn grootste wens is om de fans van de originele serie veel plezier te bezorgen. De nieuwe reeks is vooral gemaakt met onze voormalige fans in gedachten.” Ze voegt toe: “Hoewel ik hoop dat families de serie samen leuk gaan vinden, is deze versie wel volwassener en volgen we ons leven nú.” Klinkt veelbelovend allemaal!

Zowel Jerry als Nathan en natuurlijk Miranda zijn dus in de reboot te zien. Helaas geldt dat niet voor Jenette McCurdy, die Carly’s beste vriendin Sam speelde. Zij is gestopt met acteren. Wel krijgen we enkele nieuwe gezichten voor haar in de plaats. In de trailer is te zien hoe ze nog steeds in hun loft wonen, op dates gaan en video’s maken. Ook heeft Carly een nieuwe bestie, Harper, gespeeld door Laci Mosley, die naast Carly’s huisgenote ook haar beste vriendin is. Ook de excentrieke Gibby Gibson zien we niet terug in de trailer, waardoor het erop lijkt dat ook hij niet in de serie te zien zal zijn.  De iCarly-reboot is vanaf 17 juni te zien op Paramount+. Of en wanneer het in Nederland te zien gaat zijn is nog niet bekend.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Carly (@icarly)

Lees ook: Dit zijn de eerste beelden van de nieuwe Gossip Girl-reboot