Wanneer we met een nieuwe partner zijn, vinden we het toch altijd even spannend om over het aantal bedpartners te praten. Sommigen zijn bang dat het aantal te hoog is en dat ze de ander daarmee afschrikken. Nu blijkt uit een studie wat mannen en vrouwen het ideale aantal bedpartners vinden en het is meer dan je denkt.

Mornings with my real love are special for me

Seksueel avontuurlijk

Uit de studie van IllicitEncounters.com, een dating website voor getrouwde mensen, blijkt dat beide geslachten het erover eens waren dat 12 het perfecte aantal bedpartners is. De reden hiervoor is dat het laat zien dat iemand seksueel avontuurlijk, liberaal en vergankelijk is. En iemand met minder dan 10 bedpartners zou volgens hen te conservatief en seksueel onervaren zijn. Maar meer dan 19 bedpartners zou niet door de mand kunnen. De mannen en vrouwen zouden een persoon dan beschouwen als te egoïstisch, moeilijk te plezieren of als iemand die te graag van partner willen wisselen.

Verder gaf 45 procent van de vrouwen aan dat ze zouden willen weten hoeveel bedpartners hun partner zou hebben. Bij de mannen is dit 53 procent. Christian Grant, woordvoerder van IllicitEncounters.com, zegt dat mannen een beetje meer zelfbewust zijn als het gaat om concurrentie. Ze willen gezien worden als het grootste of het beste. Vrouwen zijn daarentegen gewoon blij om te genieten van het moment.

Lees hier welke lingerie mannen het mooist vinden bij vrouwen.