Wij hebben allemaal een bepaalde voorkeur als het gaat om lingerie. We willen dat het mooi staat, maar we vinden het ook belangrijk dat we ons er comfortabel in voelen. Ondanks dat het belangrijk is dat je  lingerie voor jezelf kiest en draagt waar jij je goed in voelt, is het soms toch interessant om de mening van mannen te achterhalen.

Uitkomsten

Uit onderzoek is gebleken dat mannen met name de voorkeur geven aan vrouwen in push-up bh’s en strings. Als tweede volgen bralettes en cheeky briefs. Op de vraag ‘als vrouwen lingerie droegen die niet naar jouw wens was, zou dit dan een deal breaker zijn tijdens de seks?’ zei maar liefst 92 procent van de mannen nee. Vrij verrassend dus. Daarbij kwam er nog een bijzonder antwoord uit het onderzoek. Zo gaf een man aan dat hij blij is als de vrouw gelukkig is en hij vrouwen zulke prachtige wezens vindt. Hij vindt dat het er allemaal om draait dat vrouwen weten dat ze aanbeden worden. Die kunnen we mooi in onze zak steken.

She's the woman you find in your dreams

Dit zijn dingen waarover jij niet onzeker hoeft te zijn tijdens de seks. Shop je lingerie nu voordelig met deze Sapph kortingscode!