Op een terrasje zitten en genieten van de zon, daar moeten we helaas afscheid van nemen. Maar gelukkig kun je ook met minder zonnige temperaturen leuke dingen met je partner doen. Ja, echt. Wij hebben de acht leukste herfst dates voor jullie verzameld!

Bron: Pexels

1. Boswandeling

Dit had je zelf ook wel kunnen bedenken, maar een boswandeling is in de herfst geeft een super romantische vibe. De bomen zijn tijdens deze periode van het jaar op hun mooist en op deze manier liggen jullie niet wéér in bed te rotten. Lekker wandelen, hand in hand met een fris windje op jullie gezicht. Romantischer dan dat kun je het bijna niet hebben.

2. Bake it!

Transformeer jullie keuken tot een bakkerij en ga samen aan de slag. Een perfect moment om een warme appeltaart te bakken. Hmm, heerlijk! Het is een super knusse en warme activiteit, wat kan uitlopen dat jullie samen onder de douche belanden. Smeer vooral een heleboel ingrediënten op je partner, als je de activiteit spannend wilt laten aflopen. Maarre, vergeet niet jullie creatie uit de oven te halen.

Bron: Pinterest

3. Halloween-party

Niet super romantisch, maar wel heel leuk! Organiseer een te gekke Halloween-party en nodig al jullie vrienden uit. Ze moeten wel verkleed komen natuurlijk. Je bent dan niet met z’n tweeën, maar hoe leuk is het om samen alles te regelen en te versieren. En misschien zorgt je sexy Halloween-kostuum ervoor dat jullie toch tussen het feestje door even een momentje pakken. Uiteindelijk is het toch jullie huis.

Bron: Pinterest

4. Horrorfilm marathon

Oktober wordt ook wel gezien als scary season. In de bioscopen organiseren ze jaarlijks een horrorfilm marathon, ga er vooral heen en pak dat moment om bij elk eng stukje steeds dichter tegen je partner aan te kruipen. Geen zin om te veel geld uit te geven? Doe het dan lekker thuis! Kies drie horrorfilms, zet wat snacks klaar en laat het griezelen maar beginnen. Boo! 

5. De Winter Efteling

Vanaf 15 november kunnen we weer naar de Winter Efteling, en we kunnen je garanderen dat het een romantisch en betoverend uitje wordt. Attracties en het Sprookjesbos worden na zonsondergang prachtig verlicht, waardoor het alleen maar magischer en magischer wordt. Koud? Handschoenen en een sjaal om en jullie zijn helemaal oké!

6. Kroegentocht

Het is weekend, en jullie willen wat doen. Begrijpelijk, maar we kunnen ons ook voorstellen dat je met kou en regen nergens zin in hebt. Wat als we jullie vertellen om een kroegentocht te overwegen. Van kroeg naar kroeg rennen omdat jullie anders zeiknat worden, en met z’n tweeën lekker all out gaan. Dat klinkt als muziek in de oren of niet?

7. Pumpkin season

Hoewel wij in Nederland misschien niet zo fanatiek Halloween vieren als aan de andere kant van de wereld, betekent dat natuurlijk niet dat we het geen kans mogen geven. Koop een paar pompoenen en hol deze uit als een echte Amerikaan. Ta-da: het is Halloween in huis. Wat jullie verder met de pompoenen willen doen moeten jullie natuurlijk zelf weten. Wij raden aan hem te gebruiken als kaarsenstandaard, en vervolgens weer onder dat dekentje te kruipen om de Horror-marathon voor te zetten.

8. Walibi Fright Nights

Een bezoekje aan een pretpark is sowieso al top. Nog leuker wordt het als het je ook nog eens een goede reden geeft om die leuke partner van je stevig vast te pakken omdat je achterna gezeten wordt door een creepy clown. Ja, zo romantisch klinkt het niet. En misschien is dat het ook niet, maar het is wel leuk.