Het lijkt alsof Halloween eindelijk komt overwaaien uit de Verenigde Staten and we’re here for it! Vroeger hadden we hoogstens een pompoen in huis met een waxinelichtje erin, maar nu kunnen we in het weekend van 31 oktober genieten van de meest leuke en griezelige Halloween feestjes. En daar hoort natuurlijk een bijpassende outfit bij! Hier zijn de meest sexy kostuum ideeën voor Halloween.

1. Zeemeermin

Dat je met Halloween een griezelige outfit moet hebben is natuurlijk allang verleden tijd. Het kan namelijk niet sexy genoeg! Voor dit idee deden we inspiratie op bij Kylie Jenner want die weet als geen ander hoe een thema feestje werkt. Haal je rode pruik (of haarspray) maar van zolder!

2. Power Rangers

Bel al je vriendinnen en stuur ze de dresscode. Dit idee is namelijk het leukst als je het met een groep doet! Er zijn in totaal 6 power rangers en het is aan jullie om uit te zoeken wie welke kleur mag zijn.

3. Sailor Moon

Wie is er niet opgegroeid met Sailor Moon? Deze anime was onze grootste guily pleasure en we kunnen nu niet wachten om onszelf om te toveren tot Sailor Moon (of Sailor Mercury als op het plaatje). Sailor Moon heeft zelfs 4 bondgenoten, Sailor Pluto, Sailor Uranus, Sailor Neptune en Sailor Saturn. Je kunt dit idee dus wederom met je vriendinnengroep uitvoeren!


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door kelsey (@fatherkels)

4. Sexy verpleegster

De sexy nurse is een cliché voor een reden. Hij is namelijk ontzettend eng maar ook super sexy. Perfect voor Halloween! Een beetje nep bloed en kleurlenzen maken de outfit helemaal compleet.

5. Paris Hilton

Paris Hilton = sexy! En iedereen gaat meteen zien wie je bent! Voor de blondines is deze look een eitje, de brunettes moeten eerst langs de pruikenwinkel. Vergeet vooral de mini skirt niet. Die is onmisbaar.

6. De Flintstones

De Flintstones but make it sexy. Dit is de meest succesvolle animatieserie ooit en dus moet hij geëerd worden. De serie speelt zich af in de steentijd in het fictieve plaatje Bedrock maar wij brengen hem naar 2021. Wel met een kleine (slutty) twist.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

7. Pompoen

Zijn de vorige outfits een beetje out of your comfort zone? We got you! Je kunt ook gewoon de schmink uit de kast halen. Je bent natuurlijk al sexy genoeg van jezelf.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

Lees ook: Scared yet? Dit zijn de beste Halloween films en series