Yes yesssss, goed nieuws voor alle liefhebbers van het voedsel van de Ikea, want ze gaan het namelijk thuisbezorgen! Is dit tof of is dit tof?

@ikea
@ikea

Groningen

Ikea deelde woensdag het heugelijke nieuws dat ze hun restaurantmaaltijden voortaan ook via Thuisbezorgd gaan verkopen. Helaas is de bezorgservice nu alleen beschikbaar in Groningen. Als het daar een succes blijkt, wordt het uitgebreid naar andere steden. So lets pray that it is!

Een woordvoerder van de winkelketen meldt: “We testen in eerste instantie alleen in Groningen. Daar ligt de vestiging redelijk dicht bij het centrum en kunnen we de bezorgtijden ook waarmaken. Bovendien is het een studentenstad, we zijn benieuwd hoe het animo daar is. Deze test duurt in eerste instantie zestien weken. Het is beslist onze doelstelling om dit op meer plekken aan te bieden. Als de pilot succesvol blijkt, gaan we dit stap voor stap uitbreiden.”

Laten we hopen dat het een groot succes wordt – kan ook eigenlijk niet anders en dan kan binnenkort heel Nederland genieten van de heerlijke gehaktballetjes van de Ikea!