Gister zaten we allemaal klaar voor de reünie van De Bachelor, waarin we antwoord kregen op de vraag of Thomas en Merel nog samen waren. Indigo kwam in de uitzending ook in de spotlights te staan, maar dit keer ging het niet om Thomas. Door haar deelname aan het programma had ze namelijk indruk gemaakt op iemand anders, Rijk Hofman.

indigo en rijk hofman

Lieve Thomas

Rijk Hofman kan je kennen als ‘het broertje van’ Tim Hofman, maar je kan hem ook kennen van de podcast ‘Broers’ met zijn andere broertje Sam of zijn reactie-video’s op YouTube. Vorig seizoen waren zijn video’s over De Bachelor met Tony Junior erg in de smaak gevallen bij zijn volgers, dus ook dit seizoen besloot hij ze weer te maken. En er was één dame in het speciaal die wat extra aandacht kreeg in de video’s. Rijk liet iedere video overduidelijk blijken dat hij wel met Indigo op date zou willen, en er ontstond zelfs een ‘Indigo-dansje’. De vraag is dan, is het Rijk gelukt om Indigo uit te vragen?

De reünie

Tijdens de reünie-aflevering van De Bachelor besloot presentator Rick Brandsteder te vragen hoe het nu tussen Rijk Hofman en Indigo zit. “Zeg Indigo, heeft Rijk Hofman jouw nog het hof gemaakt?”, begint Rick. Indigo vertelt op een verlegen manier dat de twee contact hebben, maar meer wil ze er niet over kwijt. De twinkeling in haar ogen verklapt genoeg…

Denken jullie dat er meer aan de hand is tussen de twee? Wij zouden het mega cute vinden als er straks twee prachtige stellen uit het seizoen zijn ontstaan!

Lees ook: Deze dame was de grootste flirt in De Bachelor