Vandaag is de dag waar we weken naartoe hebben geleefd: de reünie van De Bachelor 2022. Vorige week nam Merel de laatste roos in ontvangst, maar de grote vraag blijft of de twee nog samen zijn? Daar krijgen we vandaag antwoord op.

zijn Thomas en Merel nog samen
Instagram @thooootje

De laatste roos

Vorige week in de finale zagen we hoe Merel de laatste roos in ontvangst nam van Bachelor Thomas. Merel zag het totaal niet aankomen (cute) en Thomas was als een klein kind zo blij. Maureen ging verdrietig en verward naar huis – Thomas noemde haar immers haar ‘droomvrouw’ dus ze dag het totaal niet aankomen dat hij voor Merel ging. Het schijnt dat Thomas en Maureen in Nederland nog contact hebben gehad met elkaar. Des te meer kijken we uit naar de reünie waar de vraag wordt beantwoord of Thomas en Merel nog samen zijn.

Maureen en Thomas praten bij

Maureen’s exit in de finale van De Bachelor was vrij pijnlijk. Thomas noemde Maureen zijn ‘droomvrouw’ waarna ze toch naar huis gestuurd werd. De twee hebben na de finale nog contact gehad en Thomas stuurde haar een lief berichtje. Hij had de blondine namelijk aardig wat uit te leggen nadat hij haar vol verwarring achter liet. Tijdens de reünie zien we dat het Maureen nog steeds veel doet, ze moet dan ook haar tranen drogen. Het blijkt dat Thomas en Maureen het hebben bijgelegd tijdens een FaceTime-gesprek en dat de verwarring nu uit de lucht is.

Zijn Thomas en Merel nog samen?

Dit is natuurlijk dé vraag waar we allemaal antwoord op willen. Laten we kort zijn: JA! De twee zijn nog samen. Dat kon ook haast niet anders als we zagen wat voor liefdevolle verhalen Thomas over Merel schreef op Instagram. Thomas zegt: “Het liefdesavontuur is met 100 procent geslaagd” Je kan aan zijn ogen zien dat hij he-le-maal in love is. Nou Tony Junior, hier kan jij nog eens een voorbeeld aan nemen!

Lees ook: Bachelor’s Maureen deelt ‘spicy’ details over de 24-uursdate