Indigo vond tijdens haar deelname aan De Bachelor helaas geen liefde. Thomas verloor zijn hart aan Merel en stuurde Indigo halverwege het programma naar huis. Of Indigo inmiddels al een nieuwe liefde tegen het lijf is gelopen? Daar lijkt deze foto wel een klein beetje op te hinten…

Geheimzinnige man

Via Instagram dook er gister een geheimzinnig kiekje van Indigo op. Op de foto’s zien we haar namelijk met een andere man in een spelletjeshal. De twee lijken het op de eerste foto gezellig te hebben. De tweede foto is echter een stuk intiemer, want op dit kiekje wordt Indigo opgetild door de man in kwestie.

Of er sprake is van een nieuwe lover? Daar hebben wij onze twijfels over. In de beschrijving bij de foto wordt er namelijk gesproken over een datingapp. “Soms ben ik echt klaar met daten, maar na deze leuke date heb ik er weer helemaal zin in ;)”, klinkt het in de beschrijving. Uh, snap jij het nog?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Indigo (@indixoord)

Onder de radar

Het moge duidelijk zijn dat Indigo liever niet openhartig spreekt over haar liefdesleven. Een aantal maanden geleden had de brunette het namelijk erg gezellig met Rijk Hofman, een fling waar ze ook maar weinig over wilde vertellen. Met Rijk is het uiteindelijk niets geworden, dus we zijn benieuwd of de man in deze foto misschien wel een blijvertje is.

Eén ding is zeker: volgers van Indigo zijn in ieder geval net zo nieuwsgierig als wij. “Ik zie jou wel crushen hoor😍😍😍😍”, reageert De Bachelors Merel. “Wieeeee is die mannn”, “Oeeeh Indi aan de man” en “Oeee”, klinken de reacties bij de foto. Uhm, Indigo. Mogen we wat meer duidelijkheid?

Lees ook: Rijk Hofman en De Bachelors Indigo zoenend gespot