Tijdens haar deelname aan De Bachelor stal Indigo niet het hart van Thomas maar wel dat van de 25-jarige Rijk Hofman. Nu werd er tijdens de reünie-aflevering van De Bachelor gevraagd of Indigo en Rijk aan het daten waren, en daar hebben we nu misschien wel antwoord op. Rijk Hofman en Indigo zijn gister zoenend gespot op het festival Amsterdams Verbond. Oelala.

Rijk Hofman en Indigo

Indigo en Rijk Hofman

Indigo maakte met haar flirty voorkomen heel wat los bij Rijk Hofman, wie we natuurlijk allemaal kennen als ‘het broertje van’ Tim Hofman, de Broers podcast en zijn hilarische YouTube video’s. We weten niet hoe het Rijk is gelukt, maar hij heeft het voor elkaar gekregen om de prachtige Indigo voor zich te winnen. Mannen met humor komen zo te zien een heel eind. 😉

Zoenend gespot

Gister op 5 mei was het Amsterdams Verbond festival in Amsterdam ter gelegenheid van Bevrijdingsdag. En hier zijn de twee dus zoenend gespot! Het is vastgelegd via onderstaande foto dus nu kan Indigo het niet meer ontkennen. We herkennen haar natuurlijk allemaal aan haar bandana!

indigo en rijk hofman
Bron: Verraderlijk

Het is Rijk dus gelukt om de prachtige brunette aan de haak te slaan. Zou hij op het festival een ‘Indigo-dansje’ hebben gedaan om het te vieren? Hoewel we het natuurlijk super cute vinden dat de twee elkaar hebben gevonden, zijn we wel bang dat de Broers podcast een stuk saaier gaat worden nu.

En toen vonden we nog een filmpje in de Instagram stories van Indigo. De dame met de bandana is really her!

Indigo

Lees ook: Dit is de droomvrouw van Rijk Hofman volgens zijn sterrenbeeld