Wat is er lekkerder dan het weekend inluiden met een wijntje? Het is bijna zonde om je mooie flessen weg te stoppen. Het kan namelijk een leuke touch geven aan je interieur als je het leuk weet te stylen. Creëer er een thuisbar van! Je kan dit op veel verschillende manieren doen. Denk aan je oude kast re-stylen of van een rieten mand een mini bar maken. Inspiratie nodig? Wij hebben de leukste ideeën voor jouw hippe thuisbar op een rij gezet!

Tafel op wieltjes

Hoe origineel is het om van je tafel op wieltjes een thuisbar te maken? Het ziet er niet alleen super cute uit, maar het is ook nog is erg praktisch doordat je het kan verplaatsen. Pak de flessen, glazen en servetjes maar uit de kast en creëer een hippe thuisbar.

Tafel op wieltjes

Foto via: followfashion

Rieten mand

Nog een rieten mand over en heb je geen idee wat je ermee moet? Maak er een mini thuisbar van! Het is super makkelijk en erg origineel. Deel je flessen mooi in en maak het af met mooie decoratie, zoals een exotische plant en een sfeervol lampje. So pretty!

Basket

Foto via: followfashion

Bar trolley

Een bar trolley is eigenlijk een creative vervanger van het bijzettafeltje. Het leuke is dat je hem in veel verschillende kleuren en stylen hebt. Het vrolijkt je kamer op en het geeft een leuke touch aan je interieur. We love it!

trolley troll
Foto’s via: talkiesmagazine en designsponge

Oude kast

Je oude kast kan je op een leuke manier oppeppen door de binnenkant compleet in te richten alsof het een bar is. Het geeft een huiselijke sfeer en het geeft een extra boost aan je huiskamer. Al klaar om je vrienden uit te nodigen voor een gezellige borrelavond?

thuisbar

Foto via: followfashion

Het voorjaar komt eraan: zo maak jij jouw tuin voorjaar proef.