Wij houden van het festivalseizoen. Blote benen, losgaan met accessoires, heerlijke drankjes en swingende muziek terwijl de zon op je bol schijnt. Helaas komt aan alles een eind en om die laatste festivals optimaal mee te pikken hebben wij de leukste outfits voor je samengesteld.

festivaloutfit-femfem

Flowerpower

Bloemenprints zijn de trend van dit seizoen en wij vinden dit top! Bloemenbroeken, jumpsuits met bloemen, overal bloemen. Om nu niet te verdwalen in de bloemenprints houden we het bij één item met deze print en combineren deze met zwarte accessoires.

festivaloutfit-hoed-femfem
festivaloutfit-bloemenprint-femfem
festivaloutfits-tasje-femfem
festivaloutfit-boots-femfem
festivaloutfit-zonnebril-femfem

Flared

De flared trouser is toch wel de ultieme festivalbroek. Hij zwiert lekker mee met je dansmoves en je kan hem eindeloos combineren, zoals jij het leuk vindt. Wij gaan voor een gestreepte variant, gecombineerd met een simpel zwart shirt met open rug. Houd de rest van je outfit clean, om te voorkomen dat het te veel van het goede wordt.

festivaloutfit-flared-femfem
festivaloutfit-kettingen-femfem
festivaloutfit-top-femfem
festivaloutfit-zonnebril-zwart-femfem
festivaloutfit-sandalen-femfem

Mix & match

Op festivals kun je los gaan met je outfit. Wij gaan voor deze look voor een off shoulder witte top, gecombineerd met een denim short. Wij zijn fan van de bandeau, deze mag in deze look dus niet ontbreken. Door qua kleur te matchen met je verschillende items, wordt het toch een mooi geheel en ben jij klaar om de queen of the party te zijn.

festivaloutfit-offshoulder-femfem
festivaloutfit-shorts-femfem
festivaloutfit-riem-femfem
festivaloutfit-bandeau-femfem
festivaloutfit-laarsjes-femfem
festivaloutfit-portemonnee-femfem

Met deze outfits weet je in ieder geval zeker dat je er stijlvol bijloopt, het enige waar je je nu nog druk om hoeft te maken is waar je vannacht blijft crashen. Want is kamperen niet jouw ding? Zo overleef je een meerdaags festival.