Iedereen droomt van de perfect gedecoreerde muur, die je normaal alleen in woonmagazines tegenkomt. Van die leuke lampen, schilderijtjes en posters die jouw kamer nét even iets gezelliger en sfeervoller maken. Speciaal voor jou de allerleukste decoratie voor op je (nu nog) saaie muur!

Wandlampen

Het is niet alleen super handig een extra lampje, maar het staat ook nog eens super tof. Tegenwoordig heb je ze in alle soorten en maten. Welke variant zie jij wel aan je muur hangen?

wandlamp2-femfem
wandlamp1-femfem
wandlamp3-femfem

Spiegels

Een spiegel is er niet alleen om even te checken of je make-up nog goed zit, maar is ook heel leuk ter decoratie voor aan je muur. Combineer grote spiegels met enkele kleintjes, voor een speels effect.

spiegel1-femfem
spiegel2-femfem
spiegel 3-femfem

Klok

Waarom een saaie klok als je ook zoveel leuke hebt? Als je een mooie klok aan je wand hebt hangen, kom je nooit meer te laat en wordt het een onderdeel van je interieur.

Klok3-femfem
Klok1-femfem
klok2-femfem

Posters/postcards

Je kunt posters en postcards gebruiken om je muur op te fleuren. Kies de varianten uit die je aanspreken en stop ze in een leuk lijstje! Als je erop uitgekeken bent, kun je ze makkelijk verwisselen.

 

Poster3-femfem
postcard1-femfem
poster2-femfem

Zo kun je op een makkelijke manier een Pinterest-proof muur creëren!

Ben jij nog opzoek naar een vloerkleed? Doe hier inspiratie op!