We gaan alweer richting het einde van oktober en dat betekent natuurlijk dat het tijd is voor Halloween en al het leuks wat daarbij komt kijken. Scary verkleedfeestjes, horrorfilms en van die leuke pompoenen met gezichtjes. Als jij nog een Halloween verkleedfeestje op de planning hebt staan, helpen wij jou en je bestie graag een handje bij het vinden van een leuke originele outfit. Wij geven je graag van inspiratie voor een Halloween-outfit!

Inspiratie voor een Halloween-outfit met je bestie

Ga je samen met je bestie naar een Halloween-party? Dan kun je met je outfits echt de show stelen. Laat die zusterpakjes maar thuis, want het kan echt véél beter. Haal je inspiratie voor een Halloween-outfit met je bestie uit de volgende tips.

1. Mario en Luigi

Speelden jullie vroeger nog samen Mario op jullie Nintendo? Dan is het des te leuker dat jullie nu als Mario en zijn maatje Luigi verkleed gaan naar een feestje. Brings back memories!

2. Eloise en Penelope

Hebben jullie allebei Bridgerton gebinged en zijn jullie groot fan? Dan is het tijd om jullie royalty naar boven te toveren en compleet te transformeren tot Eloise en Penelope – in van die mooie jurken natuurlijk.

3. Harley Quinn en The Joker

Als je het hebt over gouden duo’s, heb je het natuurlijk over Harley Quinn en The Joker. En wanneer kun je nou beter als dit duo verkleed gaan dan tijdens Halloween?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Karlsson (@efergie13)

4. Poussey en Taystee

Ben jij ook nog steeds niet klaar om afscheid te nemen van Orange Is The New Black? Wij ook niet! Deze personages hebben namelijk echt een plekje veroverd in ons hart. Onze favorieten? Gouden duo Poussey en Taystee!

5. Zombie bruidspaar

Verkleed in een trouwjurk? Yes baby! Dat kan natuurlijk niet leuker. Voor het scary effect schmink je je natuurlijk wel als een zombie!

6. Tinkerbell en Wendy

Zijn jullie toch iets meer van de sprookjes? Dan kunnen jullie je natuurlijk ook compleet uitleven. Ga bijvoorbeeld als Tinkerbell en Wendy uit het sprookje Peter Pan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door lilia buckingham (@lilia)

7. Creepy cheerleaders

Wij hebben altijd al een cheerleader willen zijn, jij?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GG MAGREE (@ggmagree)

8. Cruella en dalmatiër

Er is eigenlijk geen beter Disneypersonage dan Cruella de Vil als het gaat om Halloween. En natuurlijk kan een Dalmatiër dan zeker niet ontbreken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door tori kelly (@torikelly)

9. Cowgirls

Cowboy boots zijn nog steeds helemaal hot dus die outfit heb je zo bij elkaar.

10. Shrek en Lord Farquaad

Last but not least! Verkleed als Shrek en Lord Farquaad is toch een droom die uitkomt.


Lees ook: 7x Halloween date ideeën die jij dit weekend nog kunt doen